Στη φυλακή ο Αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά

Στη φυλακή ο Αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά ακόμα και με το περιπολικό

Στη φυλακή οδηγείται ο  33χρονος αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ακόμα και με το περιπολικό της υπηρεσίας του.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία της διακίνησης.

Διαφορετική ποινική μεταχείριση επιφύλαξε η δικαιοσύνη στη δίκη του κατηγορούμενου που συνελήφθη για την ίδια υπόθεση αλλά αφέθηκε ελεύθερος με υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και 1.500 ευρώ εγγύηση.

Πελάτης του αστυφύλακα φέρεται ένας 34χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, με τον οποίο δούλευαν για χρόνια μαζί στην ομάδα ΔΙΑΣ και ο οποίος φέρεται να ψώνιζε από τον ίδιο κάνναβη για προσωπική του χρήση όπως και ένας θείος ο οποίος επίσης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους. Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που αντιμετωπίζουν.

Για την υπόθεση απολογήθηκε και ο 33χρονος «γείτονας» του αστυνομικού ο οποίος φέρεται να του προμήθευε τα ναρκωτικά και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Κατηγορίες αντιμετωπίζει και η σύντροφος του «γείτονα» η οποία αρνείται κάθε πράξη διακίνησης και αφέθηκε ελεύθερη με υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

in.gr

 

Διαβάστε επίσης: Ιωάννινα: Προφυλακιστέοι οι 5 από τους 6 για την οπαδική συμπλοκή