Γ’ Εθνική: Την Κυριακή τα επαναληπτικά τεστ για την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα

Η ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα απέχει από οποιαδήποτε αγωνιστική δράση μετά τη γνωστοποίηση των πέντε θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ήταν 6 Νοεμβρίου, όταν έγινε γνωστό το παραπάνω γεγονός, κάτι που οι διοικούντες της ομάδας το αντιμετώπισαν πρώτα και πάνω απ’ όλα με ψυχραιμία. Έθεσαν σε αυστηρή καραντίνα τους ίδιους τους παίκτες που νόσησαν ενώ ενημερώθηκαν και οι στενές επαφές τους.

Άμεσα ματαιώθηκε ο αγώνας με τον Διαγόρα Βραχνέϊκων. Πλέον, αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι άνθρωποι της ομάδας εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναμονή για τα τεστ που πρόκειται να διενεργηθούν την προσεχή Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021. 

Να σημειωθεί, ότι μετά την αποχώρηση του Αμβρακικού Λουτρού από τη συγκεκριμένη κατηγορία ο Ναυπακτιακός αυτόματα έχει έξτρα ρεπό αυτή την Κυριακή ενώ σε περίπτωση που όλα πάνε καλά με τα τεστ τότε θα επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Διαγόρα, το ματς που δεν έγινε.

Αυτόματα, η ομάδα της Ναυπάκτου και του Γιάννη Νταλακούρα θα μπει σε μία διαδικασία αγωνιστικής «πίεσης» καθώς στις 28 Νοεμβρίου θα παίξει εκτός έδρας με την Παναχαϊκή, 1 Δεκεμβρίου φιλοξενεί τον Παναιγιάλειο.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)