Γ.Γ.Α. – Γιάννης Βρούτσης: «Πρώτιστο μέλημά μας ήταν και παραμένει η ασφάλεια»

Γ.Γ.Α. – Γιάννης Βρούτσης: «Πρώτιστο μέλημά μας ήταν και παραμένει η ασφάλεια»

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει πως ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και οι αρμόδιοι φορείς εργάζονται για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα προβλήματα που προέκυψαν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γ.Γ.Α.:

«Κατόπιν της απόφασης του Ο.Α.Κ.Α., που σε συνεννόηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ανέστειλε τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο, ο Υπουργός ήδη συνεργάζεται στενά με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα προβλήματα που ανέκυψαν από αυτή την αναγκαία απόφαση.

Πρώτιστο μέλημά μας ήταν και παραμένει η ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων.

Ο κ. Βρούτσης, την προσεχή Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις περαιτέρω ενέργειες αντιμετώπισης των ζητημάτων που προκύπτουν στη λειτουργία της αθλητικής κοινότητας».

 

Διαβάστε επίσης: Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός: «Δημοσιοποιείται μελέτη του 2021 τώρα που φιλοξενήσαμε στο Ο.Α.Κ.Α. 120.000 θεατές»