Γ.Σ. «Χαρίλαος Τρικούπης»: Δεν κατεβαίνει το Τμήμα Μπάσκετ – Συνεχίζουν τα υπόλοιπα

Και επίσημα γνωστό πως το Τμήμα Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου «Χαρίλαος Τρικούπης» δεν κατεβαίνει τη νέα σεζόν σε καμία κατηγορία, τη στιγμή που συνεχίζουν κανονικά τα υπόλοιπα Τμήματα ως έχουν.

Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση αφήνονται αχιμές για εγωισμούς και προσωπικά συμφέροντα.

Πιο αναλυτικά:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Κάπου εδώ τελειώνει και ο κύκλος του Γ.Σ. «Χαρίαλος Τρικούπης» Ι.Π. Μεσολογγίου μετά από 9 συνεχόμενες σεζόν στις Εθνικές Κατηγορίες της Ε.Ο.Κ.

Από το 2011 που ξεκίνησε η προσπάθεια της επαναλειτουργίας του Τμήματος Μπάσκετ του Συλλόγου έως και σήμερα αυτά που πετύχαμε και ζήσαμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά διοίκηση και κόσμος μοιάζουν σαν σκηνές από παραμύθι.

Από τη Β’ Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. στη Basket League!

Δυστυχώς όμως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τη μέχρι πρότινος Διοίκηση που διατηρούσε την ομάδα στο υψηλότατο επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες να βρεθεί διάδοχη κατάσταση και να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί και φέτος αυτό δε κατέστη εφικτό.

Συνεπώς λοιπόν ο Γ.Σ. «Χαρίλαος Τρικούπης» Ι.Π. Μεσολογγίου δε θα αγωνιστεί σε οποιαδήποτε κατηγορία σε επίπεδο ανδρών κατά την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 ΑΛΛΑ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι όλα τα υπόλοιπα Τμήματα του Συλλόγου τόσο στο Μπάσκετ, όσο και στο Στίβο θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο Σύλλογος δε διαλύεται.

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει κανονικά να προσφέρει στη νεολαία της πόλης μας διέξοδο στον Αθλητισμό, αλλά το Αντρικό Τμήμα μπαίνει σε παύση για τη προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ας ελπίσουμε του χρόνου τέτοια εποχή οι συνθήκες να είναι καλύτερες και να μπορέσει το αντρικό τμήμα που τόσες χαρές προσέφερε σε αυτή τη πόλη όλα αυτά τα χρόνια να επανέλθει εκεί που αξίζει».

 

Διαβάστε επίσης: Elite League: Ο Μεσολογγίτης Ηλίας Μούτσιος νέος Προπονητής στους Vikos Φalcons