Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Πρωτοβουλίες για την τουριστική προβολή της περιοχής του έργου (Videos)

Σειρά πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της θερινής τουριστικής κινητικότητας στη Δυτική Ελλάδα ανακοίνωσε η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης Α.Ε.», μεταξύ άλλων με βίντεο «10 ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ στη Δυτική Ελλάδα», εκπτωτικά προγράμματα που δίνουν ώθηση και το καλοκαίρι στην κινητικότητα, καθώς και σχεδιασμό για «Ορίζοντα 2024» για τα 20 χρόνια της Γέφυρας.

Όπως επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Πάνος Λούκας «χάρη στο σύγχρονο δίκτυο αυτοκινητοδρόμων που ενώνει η Γέφυρα, οι περιηγητές προσεγγίζουν την περιοχή με ασφάλεια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ η άνετη προσβασιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου έχει αναβαθμίσει δραστικά το επίπεδο της επιλεξιμότητάς της ως προορισμού».

Σε αυτά τα δεδομένα προστίθενται και τα εκπτωτικά προϊόντα της εταιρείας, που ενισχύουν την επισκεψιμότητα τοπικών πόλων έλξης και στις δύο πλευρές του στενού.

Στο πλαίσιο αυτό η παραχωρησιούχος εταιρεία συνεισφέρει στις δράσεις προβολής της περιοχής με την παραγωγή ειδικού βίντεο που κυκλοφορεί από σήμερα στα ελληνικά και τα αγγλικά, αλλά και της παροχής βιντεοσκοπημένου υλικού από το αρχείο της σε τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού, υποβοηθώντας το έργο των οικείων θεσμών και φορέων που υπηρετούν τον τουρισμό. Πρόσφατο σχετικό παράδειγμα η παροχή εικόνας στο τηλεοπτικό show της Yarden Harel, πλέον προβεβλημένης παρουσιάστριας και infuencer του Ισραήλ.

Επίσης σε ό,τι αφορά τον εκθεσιακό χώρο της Γέφυρας στο Αντίρριο, τον οποίο επισκέπτονται έως 10.000 άτομα το χρόνο, σχεδιάζεται να αναβαθμιστεί ψηφιακά, ώστε παρέχοντας την εμπειρία της ψηφιακής ξενάγησης σε μη-προσβάσιμους για το κοινό χώρους της Γέφυρας να ενισχυθεί περαιτέρω η επισκεψιμότητα του Έργου και της περιοχής.

Συνυφασμένος με το τουριστικό προϊόν της περιοχής, είναι και ο προγραμματισμός της παραχωρησιούχου εταιρείας για το 2024, έτος που συμπίπτει τόσο με τα εικοστά γενέθλια της Γέφυρας, όσο και με τους ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, σηματοδοτώντας -έτι περαιτέρω- τον εορτασμό της παραδοσιακής ελληνογαλλικής φιλίας και συνεργασίας.

«Στη Γέφυρα, ως εταιρεία της VINCI Highways έχουμε πρωταρχικό στόχο τη συμβολή στην θετική κινητικότητα (positive mobility), στον οποίο αφιερώνουμε την καθημερινή μας προσπάθεια για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους χρήστες, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην τουριστική προβολή της περιοχής και την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών στις δύο πλευρές του Στενού» δήλωσε ο κ. Λούκας.

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Ηλικιωμένη έκλεψε κινητό τηλέφωνο από εμπορικό κατάστημα