Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την Αερολέσχη Αγρινίου – Το νέο Δ.Σ.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη (15/3/2017) η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και οι Eκλογές της Αερολέσχης Αγρινίου.

Διαβάστηκαν από τον πρόεδρο και τους υπευθύνους των επιμέρους τμημάτων οι δράσεις που έγιναν την διετία που πέρασε καθώς επίσης έγιναν και προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία της λέσχης στο μέλλον.

Το Τμήμα Υπερελαφρών στάθηκε στην επιτυχημένη διοργάνωση Αγώνων τον Οκτώβριο του 2015, την επίσκεψη του 1ου Σώματος Προσκόπων από την Παιανία Αττικής και την επίσκεψη μαθητών από Δημοτικά Σχολεία του Αγρινίου. Επίσης αναφέρθηκε στην ανανέωση της άδειας λειτουργίας του Εκπαιδευτικού Κέντρου Υπερελαφρών Μηχανών και την παρουσίαση της λέσχης στην τηλεοπτική εκπομπή «24 Ωρες στην Ελλάδα» που πρόβαλλε η ΕΤ3 τον περασμένο Νοέμβριο.

Το Τμήμα Αλεξιπτώτου πλαγιάς στάθηκε στην διοργάνωση αγώνων στον Εμπεσσό, στην συμμετοχή αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και Κύπελλο καθώς και την συμμετοχή αθλητή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που εκπροσώπησε την Εθνική ομάδα.

Επίσης έγινε αναφορά και στην νέα ιστοσελίδα της Αερολέσχης Αγρινίου (http://alag.gr) όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρούν τα πάντα για τις δράσεις και την ιστορία της λέσχης καθώς να έχουν πρόσβαση σε πολύ φωτογραφικό, βίντεο και άλλο χρήσιμο υλικό.

Επίσης πολλά μέλη έκαναν διάφορες προτάσεις για την πρωτοβουλία δράσεων με σκοπό την προβολή της λέσχης στο κοινωνικό σύνολο της περιοχής μας ώστε να προσελκυστούν νεα μέλη καθώς και προτάσεις για δράσεις σε συνεργασία με άλλους φορείς για διάφορους κοινωφελείς σκοπούς.

Μετά την ομόφωνη έγκριση από τα μέλη των πεπραγμένων και την έγκριση του οικονομικού απολογισμού από το απερχόμενο Δ.Σ. διεξήχθησαν οι εκλογές.

Μετά το πέρας της διαδικασίας το πλειοψηφών μέλος συγκάλεσε τους εκλεγέντες για κατανομή αξιωμάτων και αρμοδιοτήτων όπου και προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ως ακολούθως.

Πρόεδρος: Αθανάσιος Σβόλης
Αντιπρόεδρος: Ιωακείμ Σκόνδρας (Εφορος Αλεξιπτώτου Πλαγιάς)
Γραμματέας: Κων/νος Οικονόμου
Ταμίας: Κων/νος Σαμψών
Εφορος Λέσχης: Ανδρέας Παπαθανάσης
Εφορος Περιουσίας Λέσχης: Παντελής Σαμψών (Εφορος τμήματος Αερομοντελισμού)

Μέλος: Παναγιώτης Σιόντης (Εφορος Τμήματος Υπερελαφρών)
Μέλος: Δημήτριος Καλαμπαλίκης

Μέλος: Σταύρος Κατσούπης

Αναπληρωματικό Μέλος Α: Νικόλαος Σκόνδρας
Αναπληρωματικό Μέλος Β: Κων/νος Καπνιάρης

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι

Μέλος: Γεώργιος Καρδαράς
Μέλος: Κων/νος Μουμουγιάννης
Μέλος: Σπυρίδων Σιάμος

Η Γενική Συνέλευση του 2017 έκλεισε με την υπόσχεση από όλα τα μέλη, μέχρι την επόμενη το 2018 να έχουν γίνει πολλές δράσεις και να υπάρξουν συμμετοχές αεραθλητών σε πολλούς  αγώνες, διατηρώντας την λέσχη σε ένα υψηλό επίπεδο δραστηριοτήτων και επάθλων.

Ακολουθεί πλούσιο Φωτογραφικό Υλικό απο την Εκδήλωση.

alag ekloges 17 01

alag ekloges 17 09

alag ekloges 17 11

alag ekloges 17 12

alag ekloges 17 15

alag ekloges 17 16

alag ekloges 17 17

alag ekloges 17 18

alag ekloges 17 19

alag ekloges 17 20