Γεώργιος Αποστολάκης: «Δύο λαμπρές Αθλητικές Διοργάνωσεις στη Βόνιτσα» (Photos)

«Τα τελευταία χρόνια λαμβάνουν χώρα στην πόλη της Βόνιτσας δύο σημαντικές διοργανώσεις, οι αγώνες του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας, καθώς και του Ιππικού Ομίλου Βόνιτσας.

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει τους νικητές και τους συμμετέχοντες των αγώνων και στα δύο αγωνίσματα αντίστοιχα και στέκεται αρωγός σε δράσεις και ενέργειες που αναβιώνουν το αθλητικό ιδεώδες.

Επικροτεί όσους συμβάλλουν με την εθελοντική τους δράση στην διεξαγωγή των διοργανώσεων και στέκονται δίπλα στους αθλητές.

Η Δημοτική αρχή προσπαθεί παρά τις δυσμενείς συνθήκες και τα πενιχρά έσοδα να συμβάλλει έμπρακτα και να σταθεί κοντά στους συλλόγους και στους αθλητές, διότιαναγνωρίζει την σημαντική προσφορά τους ως προς την προβολή και την αθλητική-πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας, προσελκύοντας κόσμο από πολλά μέρη της Ελλάδος.

Δεσμευόμαστε να συμβάλουμε στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών ,των συνθηκών διεξαγωγής των αγώνων, καθώς και στην περαιτέρω μαζικοποίησή τους, με σκοπό την αθλητική δραστηριοποίηση μεγαλύτερης μερίδας των Δημοτών μας.

Επιπροσθέτως, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους απλούς Δημότες για την άριστη φιλοξενία τους απέναντι στους συμμετέχοντες των αγώνων τόσο σε αυτούς που είναι λάτρεις των αλόγων όσο και σε αυτούς που απλά θέλουν να βοηθήσουν στην διοργάνωση των αθλητικών εκδηλώσεων, οι οποίες τέρπουν και δραστηριοποιούν τους Δημότες μας.

Τέλος, να επισημανθεί ότι μια ακόμη λαμπρή αθλητική διοργάνωση που γίνεται στην πόλη της Βόνιτσας κατά τα τελευταία έτη είναι ο Ημιμαραθώνιος Ακτιος Δρόμος, ο οποίος διεξάγεται κατά παράδοση την 1η Κυριακή του Οκτωβρίου και λαμβάνουν μέρος σε αυτήν πληθώρα αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Ευελπιστούμε και φέτος η συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη και να διεξαχθεί επιτυχώς ο αγώνας».

Δύναμη Πολιτών, Δύναμη Πολιτισμού και Οράματος!