Connect with us

Επικαιρότητα

Γεώργιος Κωστακόπουλος: Πενθεί το Αγρίνιο και ο επιχειρηματικός κόσμος για τον 67χρονο

Ο Γεώργιος Κωστακόπουλος του Ιωάννου δεν είναι -πλέον- ανάμεσά μας, πενθεί το Αγρίνιο και ο επιχειρηματικός κόσμος για τον 67χρονο.

Ο Γεώργιος Κωστακόπουλος του Ιωάννου δεν είναι -πλέον- ανάμεσά μας, πενθεί το Αγρίνιο και ο επιχειρηματικός κόσμος για τον 67χρονο.

Ο Γεώργιος Κωστακόπουλος του Ιωάννου δεν είναι -πλέον- ανάμεσά μας, πενθεί το Αγρίνιο και ο επιχειρηματικός κόσμος για τον 67χρονο.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής, 3 Μαΐου 2026 και ώρα 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου.

Να σημειωθεί πως η σορός βρίσκονταν στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα, από τις 15:30 και τη συνόδευσαν για το τελευταίο «αντίο» ο πατέρας, η σύζυγος, τα τέκνα, τα αδέλφια, τα ανίψια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.

Τα ταφή έγινε στο Κοιμητήριο της Καμαρούλας Αγρινίου.

Για την απώλεια του 67χρονου ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου «Ο Ερμής» εξέδωσε και συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσει ένα ακόμη συνεπέστατο (μέχρι και την τελευταία μέρα επαγγελματικής του σταδιοδρομίας) μέλος του.

Ο Γιώργος ο Κωστακόπουλος δυστυχώς έφυγε από την ζωή και η κηδεία του τελέστηκε χθες Κυριακή 3 Μάη.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους.

Συνάδελφε να ναι ελαφρύ το χώμα».

Το δικό του ξεχωριστό «αντίο» εξέφρασε και μέσα από τα Social Media ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Κωστακόπουλος:

«Συνοδέψαμε στην πορεία του στο σύμπαν έναν συγγενή έναν άνθρωπο που ζήσαμε μαζί μοναδικές εμπειρίες…. έναν καλό ΆΝΘΡΩΠΟ Κυρίως έναν αδελφικό φίλο Γιώργο Κωστακόπουλε θα είσαι πάντα στην καρδιά μου».

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – Ντόρα Διαμάντη: Δύσκολες ώρες για τη Γυμνάστρια, πενθεί για την απώλεια της μητέρας της

Advertisement

Τελευταία νέα →