Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην Πάτρα – Συζήτηση με φοιτητές και ομιλία

Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για τις 20-23 Ιανουαρίου 2022, τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το β’ μέρος του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 με έμφαση στους τομείς: «Στρατηγική-Όραμα-Καταστατικό».

Ο Προσυνεδριακός Διάλογος όμως ξεκινάει άμεσα! Με επίσημη έναρξη την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, με ομιλία του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 στην Πάτρα, στην Αγορά Αργύρη, ώρα 18:30.

Σύμφωνα και με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, θα διοργανωθούν μικρότερες θεματικές & περιφερειακές και τρεις μεγάλες προσυνεδριακές εκδηλώσεις με πρώτη της Πάτρας.

Θα ακολουθήσει το Ηράκλειο (24 Νοεμβρίου) και η Αθήνα (16 Δεκεμβρίου).

Στην καρδιά του Προσυνεδριακού διαλόγου, η ανάγκη για ριζοσπαστικοποίηση σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων, όπως το Περιβάλλον, η Τεχνολογία, ο Νέος Συνδικαλισμός, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Νόμισμα, με σκοπό την ανάκτηση της Δημοκρατικής κυριαρχίας.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Πάτρα, ο Γιάνης Βαρουφάκης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έχει δεχτεί από φοιτητές και θα έχει συζήτηση μαζί τους την Τετάρτη 10/11, στην αίθουσα Ι-4, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου, ώρα 13.30. Θέμα, «Η Τεχνολογία και ο εκδημοκρατισμός του χρήματος».