Γιώργος Αλμπάνης: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους εξαιρετικούς Επιστήμονες που πλαισίωσαν την εκδήλωση μας»

Ανάρτηση του Συντονιστή Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής μονάδος Αγρινίου, και Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, επεμβατικού Καρδιολόγου κ. Γιώργου Αλμπάνη για την Επιστημονική διημερίδα με θέμα: «Σύγχρονη προσέγγιση σύνηθων καρδιολογικών προβλημάτων» η οποία θα διεξήχθη στο Παπαστράτειο Συνεδριακό Κέντρο Αγρινίου, στις 14–15 Οκτωβρίου 2022.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιστημονική διημερίδα που συνδιοργανώσαμε με το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, το ΕΛΙΚΑΡ και τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους εξαιρετικούς επιστήμονες που πλαισίωσαν την εκδήλωση μας με εξαιρετικές ομιλίες, όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους παρακολουθώντας τις εργασίες της διημερίδας και τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Σερασκέρη που έχει αγκαλιάσει το τμήμα από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Οτι και να πω για τη συμβολή του Γ. Τριάντη θα είναι λίγο.

Ιδιαίτερη τιμή για μας η παρουσία του διοικητή της 6ης υγειονομικής περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη, που μας έχει στηρίξει αμέριστα όλον αυτόν το καιρό, ο οποίος αφουγκραζόμενος τις ανάγκες του νόμου ανακοίνωσε την χρηματοδότηση του Αιμοδυναμικού εργαστηρίου στον Νοσοκομείο μας.