Ο Γιώργος Κούσας για Παναιτωλικό και Άρη

Στο «Yellow Radio» και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Άρης, Γιώργος Κούσας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

-Για την πορεία του σε Άρη και Παναιτωλικό:

Πέρασα τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου, εκεί έγινα επαγγελματίας και αυτό είναι για μένα πολύ σημαντικό. Με τον Παναιτωλικό πέρασα τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

-Για τον Άρη της σεζόν 2020-2021:

Ο Άρης έχει δείξει πολύ καλά δείγματα φέτος, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο Παναιτωλικός ίσως με την αλλαγή του προπονητή να είναι πιο μαχητικός και να παλέψει το παιχνίδι.

-Ενώ συνέχισε:

Όταν μια ομάδα είναι καλή και προσπαθεί το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Μέσα από το κάθε παιχνίδι δείχνεις γιατί βρίσκεσαι πρώτος. Από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες είναι καλές, η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά ο Άρης είναι και αυτός καλός.

-Για το αν η πρώτη θέση φέρνει άγχος ή αυτοπεποίθηση:

Όλοι οι παίκτες είναι έμπειροι. Δεν νομίζω να έχει κάποιος το άγχος. Σίγουρα υπάρχει ένα κίνητρο αλλά όσο πιο ψηλά είσαι τόσο καλύτερα είσαι. Σου φεύγει ένα άγχος και κοιτάς για το καλύτερο.

-Για τον Μάντζιο:

Ξέρει να διαχειριστεί τις καταστάσεις, είναι έμπειρος. Η ομάδα έχει καλό ρόστερ, φαίνεται αυτό για τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές το καταλαβαίνουν πλέον. Και σίγουρα για να κρατήσεις ένα καλό κλίμα θα πρέπει να κρατηθούν οι ισοροπίες.

-Για τον Δεληζήση:

Είναι ένα παιδί που τα δίνει όλα, δίνει την ψυχή του. Είναι ένας σταθερός παίκτης και ένας άνθρωπος που τον αγαπάει όλος ο κόσμος.

Σίγουρα όταν υπάρχει κάποιος Έλληνας αγαπάει την ομάδα περισσότερο, δένεται με αυτήν.

-Για την απουσία του κόσμου:

Νομίζεις ότι πας για φιλικό, βλέπεις ένα επίσημο παιχνίδι και λες… τι έγινε τώρα; Ειδικά όταν τελειώνει το παιχνίδι.

-Ενώ τέλος για τον Άρη που είπε:

Είναι μια ομάδα που θα αγαπώ γιατί με έκανε επαγγελματία. Έγινα επαγγελματίας με τον Μπάμπη τον Τεννέ. Δυο χρόνια δεν είχα παίξει, η πρώτη μου συμμετοχή ήταν στο 2-0 με τον Π.Α.Ο.Κ. με τα γκολ του Νιρε Ντεμπά.