Γιώργος Λιανός: «Θα είναι το τελευταίο γύρισμα για μένα στο Voice»

O Γιώργος Λιανός επισημοποίησε την πρόωρη αποχώρηση από το «The Voice of Greece».

Λίγες μέρες πριν αποχωρήσει για το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 την Πέμπτη. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην επερχόμενη δική του φυγή από το «Voice», λόγω… «Survivor», ενώ εκκρεμεί η ανακοίνωση για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση των live του μουσικού τάλεντ σόου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στις 27 του μηνός είναι το τελευταίο γύρισμα για μένα στο Voice». Οι άλλοι θα συνεχίσουν. Τους έχω βγάλει πρόγραμμα, τους έχω αφήσει κολατσιό στην κατάψυξη, κάτι σνίτσελ για να φάνε και τους έχω έτοιμους. Δεν μπορώ δυστυχώς να σχολιάσω τίποτα για το «Survivor».

Νομίζω ότι ο σχολιασμός περνάει πλέον στον κόσμο που θα το παρακολουθήσει οπότε καλά να περάσετε. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτιάξουμε ένα ωραίο πρόγραμμα.Ανακοινώνονται σιγά σιγά τα πρόσωπα, νομίζω πως έχουν μείνε ένα δυο τρέιλερ ακόμα για να μάθουμε τους τελευταίους παίκτες και η Παναγιά μαζί μας. Γεροί να είναι, τώρα με τις ιώσεις μην πολυκυκλοφορουν! Να κάτσουν λίγο στο σπίτι, να συγκεντρωθούν και να χαιρετήσουν τους δικούς τους για να πάμε όλοι μαζί και να γυρίσουμε γεροί».

«Νομίζω πως χρειάζονται 34, 36 παίκτες συνολικά οπότε θα υπάρξει και συνέχεια. Θα υπάρχει ανανέωση. Θα φεύγουν παίκτες, θα έρχονται παίκτες, η παραλία δεν θα μείνει ήσυχη».

«Θα ήθελα να αφήσω την γκρίνια, τις κακές εντυπώσεις που άφησε ο χρόνος στο 2022 και το 2023 να φέρει πολλή υγεία και αν είμαστε λιγότερο παρτάλια» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Λιανός στο πρωινό μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

zappit.gr