Αιτωλοακαρνανία
Γιώργος Παγώνης: Στο Μεσολόγγι και την Άμπλιανη Ευρυτανίας πενθούν για την αιφνίδια απώλειά του
Ο Γιώργος Παγώνης άφησε την τελευταία του πνοή – Στο Μεσολόγγι και την Άμπλιανη Ευρυτανίας πενθούν για την αιφνίδια απώλειά του.
Ο Γιώργος Παγώνης άφησε την τελευταία του πνοή – Στο Μεσολόγγι και την Άμπλιανη Ευρυτανίας πενθούν για την αιφνίδια απώλειά του.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Απανταχού Αμπλιανιτών «Η Αγία Παρασκευή» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.
«Θλίψη προκάλεσε η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπημένου Γιώργου Παγώνη.
Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Μεσολόγγι.
Δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία και ώρα ταφής.
Όταν υπάρξουν νεότερα θα σας ενημερώσουμε.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια».
Μάλιστα, στο ίδιο post από τον Σύλλογο γίνεται το εξής χαρακτηριστικό σχόλιο:
«Είναι τραγικό, την ώρα που βρισκόμασταν στο νεκροταφείο για τον τελευταίο αποχαιρετισμό του μπάρμπα Χρήστου Λορέντζου, έπεσε σαν βόμβα η θλιβερή είδηση, πέθανε ο Γιώργος ο Παγώνης.
Γαμπρός Αμπλανίτης, σύζυγος της Ζωής Σκύρλα», αποτυπώνονταν πόσο απροετοίμαστους τους βρήκε η νέα απώλεια.
Διαβάστε επίσης: Ιόνια Οδός: 6 αρνιά έπεσαν στο οδόστρωμα από φορτηγό, παραβιάστηκαν οι περιορισμοί για την Ευλογιά Αιγοπροβάτων
























