Ο Γιώργος Σταράμος υποψήφιος για την Προεδρία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιτωλοακαρνανίας

Μετά το 12ο συνέδριο και την εκλογή στην προεδρία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. του Παύλου Μαρινάκη, οι νεολαίοι της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζουν τις εκλογικές διαδικασίες που ορίζει το καταστατικό για την ανάδειξη των προεδρείων στις νομαρχιακές και δημοτικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιτωλοακαρνανίας θα είναι ο Γιώργος Σταράμος, γέννημα-θρέμμα του Αιτωλικού, με σημαντική, παρά το νεαρό της ηλικίας του, πορεία στα κομματικά πράγματα της Ν.Δ. στο νομό.

Ο Γιώργος Σταράμος έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. μέχρι το τελευταίο συνέδριο, ενώ παράλληλα είχε αναλάβει θέσεις ευθύνης στην κομματική πυραμίδα της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία.

Με εξαιρετικές σπουδές στα οικονομικά, όσοι τον γνωρίζουν καλά, μιλούν για έναν συγκροτημένο, ήρεμο, σοβαρό και έξυπνο νέον άνθρωπο, που χαίρει εκτίμησης και μπορεί να κάνει τη διαφορά στη λειτουργία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υποψηφιότητα του Γιώργου Σταράμου είναι η μόνη που έχει κατατεθεί και έχει συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών.