Γιώργος Βαρεμένος: «Το τρένο στην Αιτωλοακαρνανία δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάματα»

«Όσα κωμικοτραγικά περιέγραψε πρώην συνδικαλιστής για την ιστορία με το τραίνο στην Αιτωλοακαρνανία, που προεκλογικά έπαιρνε μπρος με μπαλαντέζα και κόστισε 6 εκατ. ευρώ», σχολίασε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας – ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. και Αναπλ. Τομεάρχης Υγείας κ. Γιώργος Βαρεμένος στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Status».

Ο Βουλευτής τόνισε ότι αυτή είναι μόνο η μία όψη του θέματος, ενώ η άλλη είναι η ανακατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής, που κόστισε 15 εκατ. ευρώ, για να εγκαταλειφθεί αργότερα στην τύχη της, κινδυνεύοντας να καταλήξει σε παλιοσίδερα.

«Έχω κάνει δύο-τρεις Επίκαιρες Ερωτήσεις στην Βουλή για το θέμα, χωρίς να πάρω απάντηση από Υπουργούς της Ν.Δ. Ο ένας μόνο είχε αναφέρει ότι υπάρχουν και αποτυχημένες επενδύσεις. Τί σημαίνει αυτό;», αναρωτήθηκε ο κ. Βαρεμένος• «από την τσέπη του έκανε την επένδυση ο τότε Υπουργός ή από τα χρήματα των φορολογουμένων; Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί χρεωκόπησε η χώρα

«Η ιστορία δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάματα», κατέληξε ο Βουλευτής. Είναι ένα μόνο παράδειγμα της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της μεταχείρισης ενός μέσου, όπως ο σιδηρόδρομος, το οποίο θεωρούνταν ήπιο, οικολογικό και πάνω απ’ όλα ασφαλές, με κατάληξη μίαν απίστευτη εθνική τραγωδία.