Γιώργος Χρυσοστόμου: Το απρόοπτο κατά τη διάρκεια ερωτικής σκηνής με τη Νάντια Μπουλέ

«Το βραβείο Χορν το υποδέχθηκα με έκπληξη, είχα αποδεχθεί ότι δε θα συμβεί αλλά χάρηκα πολύ, ήταν σκοτεινή περίοδος τότε», είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή.

«Η “Άνοδος του Αρτούρο Ούι” είναι μια ευτυχής συγκυρία συνάντησης καλλιτεχνών και μιλάει για το πώς ο ναζισμός μπήκε στο αίμα των ανθρώπων και έγινε τέρας. Με συγκινεί πολύ που ο κόσμος βγαίνει έξω και είναι σε μια ανατριχίλα», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Για το Ναυάγιο, ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανέφερε: «Οι σκηνές του πνιγμού ήταν πολύ φροντισμένες από την παραγωγή. Ο ρόλος μου αγαπήθηκε γιατί ήταν γλυκός και ανθρώπινος, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Ακόμα λαμβάνω μηνύματα ότι περιμένουν να με δουν σε κάποιο νησί με γένια. Ένα μήνυμα έλεγε “θέλω να επιστραφούν τα γλυπτά του Παρθενώνα κι ο Χρυσοστόμου στο Ναυάγιο”».

Για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε: «Το βραβείο Χορν το υποδέχθηκα με έκπληξη, είχα αποδεχθεί ότι δε θα συμβεί αλλά χάρηκα πολύ, ήταν σκοτεινή περίοδος τότε. Όταν πήρα το βραβείο συγκινήθηκα πολύ, ήταν ένα φως εκείνη την περίοδο για εμένα. Διδάχθηκα ότι η υπομονή είναι μεγάλη αρετή. Η νύχτα κρύβει μεγάλη γοητεία, απλά από ένα σημείο και μετά λες χόρτασα, υπάρχουν κι άλλες γοητευτικές μεριές. Η νύχτα είναι λίγο σαν τις Απόκριες, όλοι κάτι ντύνονται. Υπάρχει και αλήθεια αλλά διαστρεβλώνεται στη διάρκεια της βραδιάς. Θεωρώ ότι το αλκοόλ οδηγεί σε κατάθλιψη. Κάνει ένα ανέβασμα για 3 – 4 ώρες και μετά τα ζητάει πίσω. Έκανα πάρα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία και τώρα είμαι σε ένα διάλειμμα. Ας πάω λίγο χωρίς τις ‘πατερίτσες’ και βλέπουμε».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανέφερε: «Με φλερτάρουν μέσω του Instagram. Μου έχει συμβεί να με χωρίσουν μέσω μηνύματος, είναι λίγο άδειασμα. Στη σειρά “Αγγελική” είχαμε ερωτική σκηνή με τη Νάντια Μπουλέ, την οποία σταματήσαμε γιατί ακούγονταν τα στομάχια μας που χώνευαν και περνούσε στο μικρόφωνο».

Πηγή: zappit.gr