Γιος Λαγούδη: Πιστεύω πως θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδοθεί Δικαιοσύνη

Ο γιος της Ειρήνης  Λαγούδη σπάει τη σιωπή του  με συνέντευξή του στον Δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο και στο ΙΟΝΙΟΝ FM.

Συγκλονίζουν τα λόγια του γιού της Ειρήνης Λαγούδη , η οποία βρέθηκε πρίν 1 χρόνο νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη Λίμνη της Τριχωνίδας.

Η Ειρήνη Λαγούδη  είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Κατοχή πέρυσι, ανήμερα των Φώτων. Έφυγε λέγοντας στο γιο της Γιάννη ότι πάει να πάρει γλυκά για τη γιορτή του που ήταν την επόμενη ημέρα. Δύο ημέρες αργότερα βρέθηκε νεκρή στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού.

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε το θρίλερ που κρατά τώρα ένα χρόνο. Οι δικηγόροι της οικογένειας και πραγματογνώμονες προσπαθούν να αποδείξουν ότι η άτυχη γυναίκα δεν αυτοκτόνησε όπως διέρρεαν κάποιοι.

Ο γιός της αδικοχαμένης Ειρήνης μίλησε αποκλειστικά στον Δημήτρη Στρουμπάκο  για πρώτη φορά ενώ   συγκλονισμένος  απάντησε  σε ερώτηση του Δημοσιογράφου για το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον ίδιο αλλά και για την οικογένεια. «είναι δύσκολα για όλους μας, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον θάνατο της μητέρας μας, όλοι είμαστε συντετριμμένοι».

Η πολύκροτη υπόθεση βρίσκεται στα γραφεία της ανακρίτριας Αγρινίου, μετά τις ποινικές διώξεις που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία (συμμορία) και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.

Σε άλλη ερώτηση του Δημοσιογράφου για το αν περιμένει να λάμψει η αλήθεια ο Γιάννης δήλωσε: »πιστεύω πως θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδοθεί Δικαιοσύνη για ησυχάσει και η ψυχή της μητέρας μας».

ionionfm.gr