Ο γιος του Πλούταρχου άφησε τον Παναθηναϊκό για το… τραγούδι (Video)

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, αναφέρθηκε στην απόφαση που κάποτε έλαβε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αποσυρθεί από τον Παναθηναϊκό για να αφοσιωθεί στο τραγούδι, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του.

Σε ηλικία 17 ετών, ο Γιάννης Κακοσαίος εμφανίστηκε σε μια προπόνηση του Παναθηναϊκού και μοίρασε γάντια και αθλητικά παπούτσια στους συμπαίκτες του, ενημερώνοντας τους πως σταματά το ποδόσφαιρο. Η καριέρα που ονειρευόταν αφορούσε το τραγούδι.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Έτσι έδειχνε. Ήμουν κάθε μέρα στις προπονήσεις, ήθελα να πάω σε επαγγελματικό επίπεδο, έκανα πρωταθλητισμό», απάντησε στο αν θα γινόταν επαγγελματίας και στη συνέχεια μίλησε για τη μέρα που ανακοίνωσε στην ομάδα του ότι σταματάει

«Θυμάμαι τη μέρα που πήγα στην ομάδα. Πήγα με το σάκο, μου, τα γάντια μου και πολλά ποδοσφαιρικά παπούτσια και τα έδωσα στους συμπαίκτες μου. Λέω “παιδιά σταματάω το ποδόσφαιρο, ό,τι νούμερο φοράει ο καθένας πάρτε τα, διαλέξτε…”. Το λέω και στον προπονητή μου, με ρώτησε αν είμαι σίγουρος και του είπα “ναι”.

Το συζητούσα με τον πατέρα και τη μάνα μου απ’ έξω απ’ έξω αλλά δεν το πίστευαν».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ