Γηροκομείο Αγρινίου – Ακτίνα Εθελοντισμού: Προσφορά γλυκών και δώρων στους τρόφιμους (Photos)

Οι Εθελοντές της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, σε μια ζεστή εκδήλωση, πρόσφεραν χαρά, δώρα και γλυκά στους τρόφιμους του Γηροκομείου Αγρινίου στο πλαίσιο δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή.

Η κ. Βούλα Αρτίκου – Γουργολίτσα, υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Σπύρο Παπαθανασίου, τους εργαζόμενους και τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη.

Ανέφερε ότι οι επισκέψεις στο Γηροκομείο θα αποκτήσουν τακτικό χαρακτήρα και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αγαπημένες μας γιαγιάδες και παππούδες, εκ μέρους της Ακτίνας θέλω να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευλογία. Στο πρόσωπό σας δεν βλέπουμε την τρίτη ηλικία, τους απόμαχους της ζωής αλλά τους δικούς μας ανθρώπους που σε δύσκολους καιρούς με πολύ πόνο και κόπο αλλά με περίσσεια αγάπη και ανιδιοτέλεια δημιουργήσατε και προσφέρατε στην οικογένειά σας και την κοινωνία.

Στα μάτια και το χαμόγελο σας αναπολούμε τους δικούς μας γονείς, τις δικές μας προσωπικές μνήμες και η ψυχή μας γεμίζει από συγκίνηση. Για εμάς είστε ο καθρέφτης της υπομονής και της ανθρωπιάς, της σοφίας και της αξίας της ζωής, το παράδειγμα προς μίμηση. Μόνο ευγνωμοσύνη σας οφείλουμε. Σας υποσχόμαστε να γίνουμε άξιοι συνεχιστές σας. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω την κ. Γιάννα Σερμιτζέλη η οποία επιμελήθηκε την όμορφη γιορτή με αισθήματα προσφοράς, ανθρωπιάς και αγάπης».

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η κ. Δήμητρα Αβράμπου και η πρόεδρος της Κοινότητας Αγρινίου Φωτεινή Βλάχου.

LINK PARTNER: ligaciputra slot5000 gaspol168 ligaplay88 sky77 idncash gen77 idngg gacor77 joker99 harta138 koko303 hoki99 dewagg betflix168 m98 22win elanggame dolar138 aladdin138 bantengmerah asialive88 hoki368 gbo338 mega228 fixbet88 key4d bingo4d poker369 luxury777 pandora188 harum4d situs togel slot88 pragmatic tangkasnet idn slot baccarat online bonanza88 infini88 pokerseri autowin88 warungtoto