Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν υποπτευόταν ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο»

«Θεωρώ πως ο λόγος που σταμάτησαν οι συνεδρίες είναι ότι, σε κάποιον καβγά, η Καρολάιν είχε πει στον Μπάμπη πως μου είχε εκφράσει τις φοβίες της για το σπίτι, για τη δουλειά του, για την ύπαρξη τρίτου προσώπου».

Αυτή η μαρτυρία της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας που επισκεπτόταν η Καρολάιν, δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα τον περασμένο Μάιο.

Δύο μήνες μετά τη δολοφονία της κοπέλας από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος στο μεταξύ είχε ομολογήσει, η Ελένη Μυλωνοπούλου αποκάλυψε, σε νέα κατάθεση που έδωσε στις 19 Ιουλίου, ακόμη ένα πρόβλημα που απασχολούσε την 20χρονη και, ίσως, αποτελούσε και μία από τις βασικές αιτίες για τους καβγάδες που είχαν.

Χειριστική συμπεριφορά

Ο Μπάμπης και η Καρολάιν επισκέφθηκαν για πρώτη φορά το γραφείο της συμβούλου ψυχικής υγείας στις 17 Νοεμβρίου του 2020.

Όπως της είπε ο πιλότος, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η Ελ. Μυλωνοπούλου στον ανακριτή, ο λόγος της επίσκεψής τους ήταν τα περίεργα συναισθήματα λύπης και η κατάθλιψη λοχείας της συζύγου του.

Όμως, η χειριστική συμπεριφορά του και η επιμονή του να παρευρίσκεται στις συνεδρίες της συζύγου του, ώστε να μαθαίνει όσα έχει πει, οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα στη σχέση τους ήταν άλλο και βαθύτερο.

Τον Ιανουάριο του 2021, η Καρολάιν μίλησε για πρώτη φορά στη σύμβουλο ψυχικής υγείας για το θέμα που την προβλημάτιζε. Και αποκάλυψε τις υποψίες της ότι ο σύζυγός της την απατά και, μάλιστα, με μια γνώριμή του από το παρελθόν.

«Η Καρολάιν μού παραπονέθηκε ότι ο Μπάμπης κάποιες Κυριακές φεύγει για δουλειά, γεγονός που δεν της άρεσε. Επίσης, είπε ότι δεν της άρεσαν η δουλειά του Μπάμπη και η συναναστροφή του με άτομα του γυναικείου φύλου στον εργασιακό του χώρο, με τα οποία αυτός διατηρούσε σχέση μέχρι το 2015».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια συνάδελφο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με την οποία διατηρούσε σχέση από το 2015 έως τις αρχές του καλοκαιριού του 2016.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου ρώτησε στη συνέχεια τον πιλότο αν πράγματι έλειπε τις Κυριακές από το σπίτι:

«Ο Μπάμπης μού επιβεβαίωσε πως πράγματι μια Κυριακή πήγαινε κάπου κάποιους πελάτες και η Καρολάιν τον έφερνε σε δύσκολη θέση γιατί τον έπαιρνε συνέχεια στο τηλέφωνο. Εγώ τότε προσπάθησα να τη δικαιολογήσω και του είπα ότι είναι φυσιολογικό να της λείπει μια μέρα που είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί και εκείνος ήταν στη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της.

Στην πορεία των συνεδριών, η Καρολάιν άρχισε να ανοίγεται περισσότερο και είπε στη σύμβουλο ψυχικής υγείας πως φοβάται, χωρίς όμως να αποκαλύψει σε τι συνίσταται ο φόβος της.

«Όταν τη ρώτησα αν φοβάται για το ότι έχει μπει στη σχέση τους κάποιο τρίτο άτομο, δεν μου απάντησε», κατέθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν.

Ίσως η 20χρονη να μην πρόλαβε να πει όλα όσα φοβόταν ή υποψιαζόταν…

Διαψεύδει ο πιλότος

Τα σενάρια περί ύπαρξης τρίτου προσώπου, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, διαψεύδει κατηγορηματικά ο σύζυγος της Καρολάιν, όπως είπε και στον δικηγόρο του με τον οποίο επικοινώνησε.

«Ουδέποτε υπήρξε τρίτο πρόσωπο, ούτε φυσικά καμία παράλληλη σχέση. Τόσο κατά την προανάκριση όσο και κατά την ανάκριση, δεν προέκυψε η οποιαδήποτε εμπλοκή ετέρου προσώπου. Αυτά τα οποία αναφέρονται είναι μυθοπλασίες», δηλώνει στη Realnews ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος υπεράσπισης του Μπ. Αναγνωστόπουλου.

Πιέσεις και απειλές

Η συνάδελφος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μιλώντας υπό το καθεστώς ανωνυμίας σε τηλεοπτική εκπομπή, επιβεβαίωσε τη σχέση που είχαν στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε ότι ο πιλότος την πολιορκούσε με μηνύματα μέχρι και δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη σύζυγό του!

Μάλιστα, ο δολοφόνος τής είχε πει, όπως μεταδόθηκε, ότι η Καρολάιν είχε μάθει για τη σχέση που είχαν στο παρελθόν.

enikos.gr