Γλυκά Νερά: «Κλειδί» η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών αναζητούν το ποιοι γνώριζαν για τα χρήματα του οικοπέδου και ερευνούν στιγμές από την καθημερινότητα της οικογένειας, για να φθάσουν στη λύση του μυστηρίου – Ο 32χρονος πιλότος θα κληθεί εκ νέου να περιγράψει το σκηνικό της δολοφονίας και τους δράστες

Νέα δεδομένα στις έρευνες, που ίσως να οδηγήσουν και στη λύση του μυστηρίου με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, προκύπτουν μέσα από τα όσα έχει πει στους αστυνομικούς η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν.

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να διαβάσουν «πίσω από τις γραμμές» και τα όσα περιέγραψε η ψυχολόγος, προκειμένου να δουν αν και ποιοι γνώριζαν για τα χρήματα του οικοπέδου και στιγμές από την καθημερινότητα της οικογένειας του πιλότου, για να φθάσουν στη λύση του μυστηρίου.

Εκτιμούν ότι ίσως η ψυχολόγος «φωτίσει» κάποια σκοτεινά σημεία και συνδράμει καθοριστικά στις έρευνες των Αρχών.

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος πιλότος, που αρχίζει σιγά-σιγά να συνέρχεται από το σοκ, θα κληθεί και πάλι να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς και να ξεδιπλώσει λεπτομέρειες για το πώς βίωσε το σκηνικό του θανάτου, αλλά και για το προφίλ των τριών ληστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ ειναι πενιχρά, ελάχιστα στοιχεία έχουν βρίθει μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη -οι δράστες φεύγοντας πήραν μέχρι και τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες -γεγονός που προβληματίζει τους αστυνομικούς. Οι επόμενες ημέρες, θα είναι καθοριστικές για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

protothema.gr