Γουριά: Πάνω από 70 κλοπές και διαρρήξεις το τελευταίο διάστημα (Photos)

Πάνω από 70 κλοπές και διαρρήξεις έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην Γουριά, σε σπίτια, καταστήματα, αγροτικές αποθήκες και αυτοκίνητα.

Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και φοβισμένοι, διότι δεν ξέρουν πλέον πώς να προφυλαχθούν. Όπως υπογραμμίζουν, δεν υπάρχει αστυνόμευση στην περιοχή διότι το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού δεν διαθέτει το απαιτούμενο έμψυχο δυναμικό για να καλύψει επαρκώς όλη την περιοχή ευθύνης του. Κυρίως τον καιρό της καραντίνας που οι άνθρωποι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, οι κλέφτες αλωνίζουν ακόμα και μέρα μεσημέρι.

Η Δέσποινα Κοντού, βρήκε ρημαγμένο ένα μικρό διαμέρισμα που έχει στο χωριό και ενοικιάζει. Επειδή αυτό το διάστημα δεν υπήρχαν ενοικιαστές, ο σύζυγός της το επισκέφθηκε για να ρίξει μια ματιά και το βρήκε χωρίς ντουλάπια και ντουλάπες, χωρίς τα ηλεκτρικά είδη και άλλα έπιπλα και αντικείμενα που υπήρχαν μέσα. Και βέβαια όλα τα ρούχα κλπ., ήταν πεταμένα στο πάτωμα. Η κλειδαριά της πόρτας ήταν παραβιασμένη και το τζαμάκι σπασμένο. Κατήγγειλε το συμβάν στην…

Βάσω Βήττα – Εφημερίδα «ΑΙΧΜΗ» – aixmi-news.gr