Αιτωλοακαρνανία
Greek Village Life – Βασιλόπουλο Ξηρομέρου: Μια ζωή γεμάτη αγώνα και αγάπη από τη Γιαγιά Μελπομένη
Το Greek Village Life στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου συνάντησε τη Γιαγιά Μελπομένη, μια ζωή γεμάτη αγώνα και αγάπη.Το Greek Village Life στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου συνάντησε τη Γιαγιά Μελπομένη, μια ζωή γεμάτη αγώνα και αγάπη.
Μια γυναίκα που έζησε την Ελλάδα του χθες μάς ανοίγει την καρδιά της και μιλά για μια ζωή γεμάτη μόχθο, αγάπη και αξιοπρέπεια.
Οι άνθρωποι του Greek Village Life βρέθηκαν στο χωριό Βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, στο Ξηρόμερο, για να γνωρίσουμε την 84 ετών γιαγιά Μελπομένη, μια φωνή του παρελθόντος και ζωντανή μνήμη της παλιάς αγροτικής Ελλάδας.
Η Γιαγιά Μέλπω τους υποδέχθηκε στο ταπεινό της σπίτι, θυμήθηκε τα ποιήματα και τα τραγούδια των παιδικών της χρόνων και τους ταξίδεψε πίσω σε μια άλλη νοσταλγική εποχή.
Με σοφία και συγκίνηση, η Γιαγιά Μελπομένη θύμισε την αληθινή ζωή στο χωριό, την αγάπη για την οικογένεια και τον σεβασμό στην παράδοσή μας.
📌 Αν αγαπάτε την αυθεντική ελληνική ύπαιθρο, την προφορική ιστορία και τις ρίζες μας, αυτή η συνέντευξη είναι ένα πολύτιμο ντοκουμέντο.
Διαβάστε επίσης: Δ.Ο.Υ. Αιτωλοακαρνανίας: Τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη, 8 Μαΐου
