Γρηγόρης Μάκος: «Ο Παναιτωλικός έχει αλλάξει – Έχει έναν αξιόλογο Προπονητή»

Για το παιχνίδι του Π.Α.Ο.Κ. με τον Παναιτωλικό μίλησε ο Γρηγόρης Μάκης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο «Δικέφαλος» θα βρει το δρόμο του ενώ για τους Αγρινιώτες τόνισε ότι είναι ένα καλό σύνολο με αξιόλογο προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Π.Α.Ο.Κ.: «Δεν περίμενα να χάσει βαθμούς ο Π.Α.Ο.Κ. αλλά σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματα του. Υπάρχει μια σταθερή διοίκηση που προσφέρει πράγματα, λάθη γίνονται. Θα βρει το δρόμο του. Ο Παναιτωλικός έχει αλλάξει. Έχει έναν αξιόλογο προπονητή, είναι ένα καλό σύνολο και με ευχαριστεί που βλέπω τον κόσμο να πηγαίνει στο γήπεδο και να στηρίζει την Ομάδα».

-Για την αλλαγή σελίδας στον Παναιτωλικό: «Θα χρειαστεί χρόνο για να τον μάθουμε και να τους μάθει. Εύχομαι και ελπίζω να μην είναι από εκείνους που αναλαμβάνουν μια ομάδα και την καταστρέφουν».

-Για την επένδυση του Π.Α.Ο.Κ. στους νέους: «Συμφωνώ με αυτό το εγχείρημα. Είναι κρίμα να μη βλέπουμε τις ομάδες να μην στηρίζονται σε Έλληνες παίκτες. Χρειάζεται ένα μέτρο και μια ανανέωση στις ομάδες με προσεκτικές κινήσεις. Πρέπει να προστατευτούν αυτά τα παιδιά και εκείνα να αρπάξουν την ευκαιρία».

metrosport.gr