Γρηγόρης Θεοδωράκης: «Ευθύνες του Υπουργού Υγείας για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου»

Δήλωση του Γρηγόρη Θεοδωράκη, υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, συνεργάτη προέδρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Την ώρα που η Ελλάδα βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία, βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας έγκυρες πληροφορίες που δείχνουν ότι οι κυβερνώντες τίποτα δεν κατάλαβαν, τίποτα δεν διδάχθηκαν.

Λίγες μέρες μετά την παραίτηση της Διευθύντριας ΕΣΥ Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Βογιατζή, διαρρέει η πληροφορία ότι μετά την 20-3-2023 η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κλείνει, γιατί για 11 ημέρες, μέχρι το τέλος Μαρτίου, δεν θα έχει εφημεριακή κάλυψη ούτε από μόνιμο ούτε από ειδικευόμενο Παθολόγο!

Καθένας αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αυτό για την ευρύτερη περιοχή Μεσολογγίου, Ναυπακτίας και Ξηρομέρου, για την υγεία χιλιάδων – οικονομικά αδύναμων – συντοπιτών μας.

Οι ευθύνες του Υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη και της κυβέρνησης συνολικά είναι τεράστιες. Έχουν προ πολλού αποφασίσει την κατάρρευση του ΕΣΥ και την παράδοση της Υγείας στον ιδιωτικό τομέα. Το Νοσοκομείο Μεσολογγίου είναι από τα πρώτα θύματα αυτής της ανάλγητης πολιτικής.

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Αρκετά πια!