Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: Εκδόθηκε το έντυπο προβολής των Τμημάτων της

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου ανακοινώνει, ότι κυκλοφόρησε το ενημερωτικό έντυπο που αφορά την προβολή των τμημάτων της για την περίοδο 2022-2023, το οποίο μπορεί να προμηθευτεί ο καθένας δωρεάν στο Παπαστράτειο Μέγαρο και σε επιλεγμένα σημεία.

Πρόκειται για μια καλαίσθητη έκδοση 28 σελίδων, μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα εμπεριστατωμένης ενημέρωσης για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες των τμημάτων, τους χώρους που αυτές λαμβάνουν χώρα, τις ηλικίες από τις οποίες μπορεί να συμμετάσχει κάποιος σε αυτά κ.α. 

Υπενθυμίζεται, ότι οι εγγραφές στα τμήματα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, έχουν ήδη αρχίσει από την 1η Σεπτεμβρίου και πραγματοποιούνται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) στο ισόγειο του Παπαστρατείου Μεγάρου 10:00-13:00 και 18:00-21:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε και στο τηλέφωνο της Γραμματείας του συλλόγου (2641024767-Υπεύθυνη: Μαρίζα Ροντήρη) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τα τμήματα, που για την τρέχουσα περίοδο ξεκινούν τη λειτουργία τους στις 15 Σεπτεμβρίου, είναι τα εξής: Στίβος, μπάσκετ, βόλεϊ, σκάκι, λαογραφικός όμιλος, κλασικό μπαλέτο, σύγχρονος χορός, ρυθμική γυμναστική, ενόργανη ακροβατική γυμναστική, zumba, aerobic, yoga, pilates και θεατρική ομάδα ενηλίκων.