Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ… για τα άτομα με αυτισμό!»

Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ… για τα άτομα με αυτισμό

Την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί για 6η φορά το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου» με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Φέτος, από την πλευρά των διοργανωτών, αποφασίστηκε μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης να στηριχτεί το σημαντικό έργο του νεοσύστατου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Αιτωλοακαρνανίας η «Ανεμώνη».

Για το λόγο αυτό και δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποιο κόστος συμμετοχής στο συγκεκριμένο αγώνα, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Αγρινίου καλούν τους συμμετέχοντες και όχι μόνο, να στηρίξουν τους σκοπούς και τη δράση του εν λόγω συλλόγου.

Ειδικότερα, τόσο την ημέρα του αγώνα στην Πλατεία Δημοκρατίας όσο και κατά τη διάρκεια των εγγραφών και παραλαβής των αριθμών στο ισόγειο του Παπαστρατείου Μεγάρου (από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου και ώρες 18:00 – 21:00, καθώς και στις 23 Σεπτεμβρίου και ώρες 10:00 – 13:00), θα υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης της «Ανεμώνης», είτε μέσω του ειδικού κυτίου προσφοράς χρημάτων είτε μέσω αγοράς διαφόρων αντικειμένων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Σύνθημα φέτος είναι το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ… για τα άτομα με αυτισμό», γιατί ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, αλλά και προσφοράς προς το συνάνθρωπό μας!

 

Διαβάστε επίσης: Επίδειξη Τοξοβολίας την Κυριακή στο Αγρίνιο