Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άννα Μαστοράκου στον Ογκολογικό Ξενώνα «Η Ελπίδα»

Ανακοίνωση με αφορμή την παρουσία της κας. Μαστοράκου στον Ογκολογικό Ξενώνα «Η Ελπίδα» εξέδωσε το ίδιο το Ίδρυμα και όπως αναφέρει…

Η κα. Μαστοράκου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον ξενώνα και να ενημερωθεί από την Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Αν. Μανωλοπούλου, Αγγ. Κολλυροπούλου, Αγγ. Κούτρα, Ευρ. Συνοδινού και Γ. Κολλιόπουλο για τη λειτουργία, αλλά και τα προβλήματα και τις ανάγκες της Δομής υποσχόμενη να συμβάλει από την πλευρά της σε εξεύρεση λύσεων και παροχή κάθε δυνατής βοήθειας.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε βραχυπρόθεσμους αλλά και μεσοπρόθεσμους στόχους που έχει θέσει το Συμβούλιο από την αρχή της θητείας του για τη μέγιστη αξιοποίηση των υπηρεσιών και του χώρου του Ξενώνα προς όφελος των πολιτών.

Η συμπόρευση της Περιφέρειας με τον Ξενώνα, η σύγκλιση απόψεων και η αγαστή συνεργασία των υπηρεσιακών παραγόντων, του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία αλλά και την επίτευξη των περεταίρω στόχων και έχει γίνει ξεκάθαρο από την αρχή ότι ο Περιφερειάρχης κος. Νεκτάριος Φαρμάκης στηρίζει κάθε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

Διαβάστε επίσης: Ε.Ο.Δ.Υ. – Αιτωλοακαρνανία: Διενεργήθηκαν 38 Rapid Tests – Ένα θετικό