Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Αγρινίου: Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής με τον Ανδρέα Φούκα (Video – Photos)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την υποδοχή της Δεξιάς Χειρός του Αγίου Σπυρίδωνος στο Αγρίνιο, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας το απόγευμα της Δευτέρας, 17 Ιουνίου 2024.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Αιτωλοακαρνανίας «Άνθιμος ο Αρχιδιάκονος» σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγρινίου, αποτέλεσε μια ιδιαίτερη στιγμή για την περιοχή, τιμώντας παράλληλα και την εορτή της Πεντηκοστής.

Την Χορωδία του Συλλόγου διηύθυνε ο Πρόεδρος κος. Ανδρέας Φούκας, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους ένα πνευματικό και μελωδικό ταξίδι στους θησαυρούς της βυζαντινής μουσικής παράδοσης.

Η παρουσία της Δεξιάς Χειρός του Αγίου Σπυρίδωνος πρόσθεσε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα στην εκδήλωση, η οποία αγκαλιάστηκε με θέρμη από το πολυπληθές κοινό που γέμισε τον Ιερό Ναό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δεξιά Χειρά του Αγίου Σπυρίδωνος θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγρινίου έως και την Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024, ενώ ο Ναός θα είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 7:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ, προσφέροντας στους πιστούς την ευκαιρία για προσκύνημα και πνευματική ενίσχυση.

 

Διαβάστε επίσης: Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Ξεκινά το Σάββατο, 22 Ιουνίου το Πανηγύρι του Άη-Συμιού