Η Ο.Α.Σ. Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει απόπειρα εκφοβισμού από την Αστυνομία

Η Ο.Α.Σ. Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει απόπειρα εκφοβισμού από την Αστυνομία

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωση που εξέδωσε καταγγέλλει απόπειρα εκφοβισμού από την Αστυνομία. Πιο αναλυτικά:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!

Μετά την αποχώρησή μας από την Περιφερειακή Ενότητα το μεσημέρι της Τρίτης, οδεύοντας οι περισσότεροι με τα τρακτέρ μας στα χωριά τους, έγιναν στόχος «ελέγχων» από αστυνομικά κλιμάκια, σε διάφορα σημεία συνάδελφοί μας, ζητώντας τους προσωπικά στοιχεία, κρατώντας αριθμούς από πινακίδες των οχημάτων τους.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο, να ακολουθήσουν κτηνοτρόφο ως έξω από το μαντρί του με αυτοκίνητο της ασφάλειας, ξεκινώντας από το Μεσολόγγι και φτάνοντας σε περιοχή κοντά στο Αγρίνιο, προκειμένου να ζητήσουν τα στοιχεία του!

Το απαράδεκτο γεγονός, για το οποίο ευθύνη φέρει η Κυβέρνηση με τη μη ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων επιβίωσης μας, αλλά και όσων «σφυρίζουν αδιάφορα» όπως η Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Ελλάδας, παρά το ότι γνωρίζει και η ίδια τα αιτήματα, μας προκαλεί αγανάκτηση.

Δηλώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να μας κάμψουν και μάλιστα, λίγες μόνο ώρες από την έναρξη της μεγάλης αυριανής, πανεργατικής, πανελλαδικής 24ωρης απεργίας.

Όσο και αν προσπαθούν να μας τρομάξουν, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Όλο αυτό το διάστημα, δίνουμε και συνεχίζουμε, έναν δίκαιο αγώνα επιβίωσης και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας σε συμμετοχή αύριο, στην 24ωρη απεργία, στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε:

Αγρίνιο, 10:30 π.μ., Κεντρική Πλατεία
Μεσολόγγι, 10:30 π.μ., Κεντρική Πλατεία
Ναύπακτος, 10:30 π.μ., Πλατεία Κεφαλόβρυσου

Απαιτούμε: Τώρα, κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους αγρότες και κτηνοτρόφους! Όλοι στον αγώνα!

 

Διαβάστε επίσης: Απεργούν και οι Νοσοκομειακοί Γιατροί Αιτωλοακαρνανίας