Ηλεία: 16χρονη προκάλεσε τροχαίο με το αυτοκίνητο του πατέρα της – Ξύλο στο νοσοκομείο

Η 16χρονη από την ευρύτερη περιοχή της Πηνείας τραυματίστηκε ελαφρά, προχθές το βράδυ, όταν πήρε το αυτοκίνητο του μπαμπά της για να πάει μια βόλτα με μια φίλη της…

Το κοιρίτσι που φυσικά δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης, πήρε μαζί της την φίλη της για να κάνουν μαζί τη βόλτα τους, ωστόσο αυτή δεν κράτησε πολύ… Το αυτοκίνητο δεν είχε διανύσει ούτε 500 μέτρα όταν η 16χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε επάνω σε μία κολώνα. Η νεαρή οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και μαζί με τη φίλη της μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας για τη παροχή πρώτων βοηθειών.

Πιάστηκαν στα χέρια οι μπαμπάδες

Το περιστατικό δεν έληξε με τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο, αφού εκεί, ακολούθησε δεύτερος γύρος. Στο νοσοκομείο πήγαν οι γονείς των κοριτσιών και εκεί, ο πατέρας της φίλης ζήτησε το λόγο από τον πατέρα της 16χρονης, για το γεγονός ότι το κορίτσι πήρε το αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της αλλά και τη ζωή της φίλης.

Το εάν το αυτοκίνητο το πήρε η 16χρονη με τη συγκατάθεση του πατέρα παραμένει αδιευκρίνιστο, πάντως η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο άνδρες δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια! Γιατροί και νοσηλευτές αναγκάστηκαν να αφήσουν τους ασθενείς για να χωρίσουν τους γονείς, κάτι που έγινε αφού καταλάγιασε η οργή.

PatrisNews.com