Ηλεία: Την ώρα που έδινε «μάχη» ζωής, της έκλεβαν χρήματα από το σπίτι

Έντονη παραβατική δράση παρατηρείται στην περιοχή της Κουρούτας!

Πληθαίνουν και προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση το τελευταίο χρονικό διάστημα οι διαμαρτυρίες που ενίοτε μετατρέπονται και σε καταγγελίες για την παραβατική δράση που παρατηρείται στην περιοχή της Κουρούτας!

Κάτοικοι όπως και επισκέπτες δηλώνουν ανάστατοι και ζητούν τη διερεύνηση περίεργων περιστατικών ενώ αναφέρονται σε… «γνωστούς – αγνώστους» που επιχειρούν να εκμεταλλευθούν ανήμπορους ανθρώπους, διαπράττοντας τη μέθοδο της εξαπάτησης ή ακόμη και των θρασύτατων διαρρήξεων.

Στη βάση των παραπάνω, εντάσσεται και η μήνυση που προσφάτως είχε καταθέσει ηλικιωμένη γυναίκα από την Κουρούτα που αναφέρει στην καταγγελία της στοιχεία και συμβάντα εξαπάτησης της ίδιας και διάρρηξης του σπιτιού της με λεία μάλιστα, μεγάλου χρηματικού ποσού, το οποίο «έκανε φτερά» την ώρα που η ίδια νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η άτυχη γυναίκα «έφυγε» πριν λίγο καιρό από τη ζωή, όμως η υπόθεσή της θα διερευνηθεί κανονικά από τις Δικαστικές Αρχές Αμαλιάδας καθώς οι συγγενείς της, επιθυμούν την πλήρη διελεύκανση, και την έστω και μετά θανάτου δικαίωσή της!

thebest.gr