Ν. Ηλιόπουλος: «Επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας ο Πρωθυπουργός»

«Επικίνδυνο και ανεύθυνο αλαζόνα» χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, με δήλωση που εξέδωσε για την «προκλητική παραβίαση των υγειονομικών μέτρων από τον πρωθυπουργό» κατά την επίσκεψη του στην Ικαρία.

Οργή για το «κορωνοπάρτι» της Ικαρίας

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ότι «ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο. Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας προκαλεί οργή».

«Τη μέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και της απαγόρευσης στις 6 μμ ο πρωθυπουργός έδειξε ποιος πραγματικά είναι: ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας», δηλώνει.

Ανακοίνωση για το ζήτημα εξέδωσε νωρίτερα και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ικαρίας, σχολιάζοντας πως «τραγικός επίλογος της επίσκεψης» του πρωθυπουργού στην Ικαρία, ήταν «ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή».

«Η κακογουστιά αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας όταν έρχεται μια πολυμελής κουστωδία από την Αθήνα, μια κόκκινη από κοροναϊό περιοχή, σε ένα παρθένο από κορωνοϊό νησί», αναφέρει ακόμη στην ανακοίνωσή του ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Ικαρίας.

in.gr