Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα του Πάσχα (17/04)

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Αργά και σταθερά

 

 

ΚΡΙΟΣ

Κάποια πράγματα μπορεί να φαίνονται εύκολα αλλά τελικά δεν είναι και… τόσο! Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς μετά προσοχής χωρίς «φανφάρες» και δηλώσεις. Επιπλέον είναι σκόπιμο να έχεις μαζί σου όλα τα αναγκαία έγγραφα, ενώ να ξέρεις πως αν παρανομήσεις ή κάνεις κάτι παράτυπο θα σε «τσιμπήσουν» χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Ο αργός ρυθμός σου ταιριάζει απόλυτα και τελικά μπορεί να φτάσεις στον προορισμό σου ή να πετύχεις τον στόχο σου πολύ πιο γρήγορα από κάποιους… βιαστικούς! Επιπλέον το αλάνθαστο κριτήριό σου στα οικονομικά θα σε προστατέψει από τις κακοτοπιές, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από μια πώληση ή την ασφαλή αξιοποίηση των αποθεματικών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Μια «συμφωνία ρουτίνας» μπορεί να κρύβει παγίδες και αν σκέφτεσαι να την προχωρήσεις μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς. Ίσως μάλιστα να προκύψει μια «εμπλοκή» για τεχνικούς ή τυπικούς λόγους. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι θα κριθείς σχετικά αυστηρά για τις επιλογές σου, οπότε «ξεσκόνισε» τις δεξιότητές σου και βγάλε τον καλύτερο εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Αργία μεν για τους περισσότερους αλλά δεν αποκλείεται να σου βγει όλη η κούραση μαζεμένη, με συνέπεια να μην κάνεις τίποτε από όλα αυτά τα… ωραία που είχες σχεδιάσει. Αλλά και εντελώς καλά να είσαι, φαίνεται να σε περιμένουν μια σειρά από καθήκοντα που μάλλον θα αποδειχθούν πιο βαριά από όσο υπολόγιζες. Κουράγιο λοιπόν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Αυτό που λαχταράς και περιμένεις περισσότερο απ’ όλα αργεί να έρθει κι όλη αυτή η αναμονή σε «σκοτώνει». Εκμεταλλεύσου ωστόσο το κενό για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον άνθρωπο που αγαπάς, αφού μπορεί να σου φέρεται κάπως «γαϊδουρινά». Είπαμε, το αίσθημα, αίσθημα αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Μια ακόμη δικαίωση σου θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αλλά τι να το κάνεις όταν έχεις προειδοποιήσει επανειλημμένα για τα προβλήματα που έρχονται και κανείς δεν σου έδινε σημασία; Το κακό μάλιστα είναι ότι πάλι εσύ θα επωμιστείς την ευθύνη για να καθαριστεί «η κόπρος του Αυγεία», μην το κάνεις όμως χωρίς έμπρακτο αντάλλαγμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Τα καλά νέα είναι ότι μια σοβαρή συζήτηση μπορεί να ισορροπήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να βάλει «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του». Αν όμως ο «κατεργάρης» είσαι… εσύ, τότε θα κληθείς να πληρώσεις και το αντίστοιχο «τίμημα» ζητώντας ενδεχομένως συγνώμη από εκείνον/η που έθιξες με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Τα έξοδά σου αυξάνονται, ίσως μάλιστα να προκύψουν και κάποια που δεν ήταν στο πρόγραμμα, με συνέπεια να «στριμωχτείς» οικονομικά. Κι αν επείγει να πληρώσεις μια υποχρέωση, το πιο εφικτό είναι να πουλήσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι άμεσα. Επιπλέον, φαίνεται πως στην δουλειά σου «ψήνεται» μια μείωση αποδοχών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Μετά την καλοπέραση και το εορταστικό κλίμα ήρθε η ώρα για την.. περισυλλογή σου! Αν μάλιστα «δεν ιδρώσει το αυτί σου» και συνεχίσεις το «πάρτι δίχως αύριο», τότε ο ενθουσιασμός μπορεί να σου «κοπεί» απότομα, εξ αιτίας μιας στενόχωρης εξέλιξης στα προσωπικά σου ή ενός θέματος που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Ανήκεις κι εσύ στους δικαιωμένους της ημέρας κυρίως λόγω των πρότερων επιλογών σου που κινούνται στο πνεύμα του «τα πάντα εν σοφία εποίησες»! Από την άλλη πλευρά όμως θα χρειαστεί να συνδράμεις έναν δικό σου άνθρωπο που είτε δεν ήταν και τόσο… προνοητικός, είτε αντιμετωπίζει ένα σχετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Η ημέρα συστήνεται για εσωστρεφείς δράσεις, όπως διάβασμα και μελέτη ή για λεπτομερείς εργασίες, που δεν μπορούν να γίνουν εύκολα μέσα στην ροή της καθημερινότητας. Επιπλέον, καλείσαι να αξιολογήσεις τις φιλικές σου σχέσεις, κρατώντας εκείνες που αποδείχτηκαν ανθεκτικές στον χρόνο. Οι υπόλοιπες ας πάνε στο… καλό!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Το φετινό Πάσχα μπορεί να ήταν για σένα κάπως κουραστικό ή «φορτωμένο» ψυχολογικά και το θέμα είναι ότι αυτή η κατάσταση όχι μόνο συνεχίζεται αλλά σήμερα μπορεί να φτάσεις στα όριά σου από απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Ευκαιρία λοιπόν να ορίσεις καθήκοντα και υποχρεώσεις σε εκείνους/ες που σε δείχνουν με το δάκτυλο αλλά… κάθονται!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

 

gossip-tv.gr