Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη (19/04)

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Προσαρμογή στον ρεαλισμό

 

Κριός

Η έμφαση πέφτει στην σωματική και ψυχική σου υγεία και είναι σκόπιμο να εξετάσεις με προσοχή τα δεδομένα που έχουν προκύψει, χωρίς ωστόσο να φορτωθείς με επιπλέον άγχος, αφού όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Παράλληλα μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα οικονομικά σου, κυρίως μέσω μιας πρότασης που θα σε διευκολύνει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Δείχνεις «ορεξάτος/η» και η αλήθεια είναι πως μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο, παράλληλα όμως θα χρειαστεί να ανατρέξεις στο παρελθόν, προκειμένου να αναζητήσεις τα μέσα και τις γνωριμίες που θα σου διευκολύνουν την ζωή. Τα πιο δύσκολα πάντως έρχονται στο συναισθηματικό επίπεδο, αφού εκεί οι επιθυμίες σου είναι δύσκολο να εκπληρωθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Οι διασυνδέσεις σου αποδίδουν κι είναι πιθανό να λάβεις μια κρυφή ή «ανεπίσημη» υποστήριξη, εξασφαλίζοντας τα νώτα σου. Επιπλέον είναι πιθανό να μάθεις κάτι «κομβικής» σημασίας. Παράλληλα όμως οι πιέσεις στην δουλειά σου αυξάνονται με συνέπεια να… περικόψεις αρκετά εκείνα που σε ευχαριστούν, ώστε να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου στο ακέραιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου θα συνδυαστεί με ουσιαστικά οφέλη αφού ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην ζωή σου υπάρχουν και κάποια που έχουν τις κατάλληλες «άκρες» για σένα. Φαίνεται ωστόσο ότι θα συναντήσεις και «στραβόξυλα», άτομα δηλαδή που ξέρουν μόνον να κριτικάρουν ή να εξαντλούν την αυστηρότητά τους στους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Στην δουλειά σου και γενικότερα στην κοινωνική σου ζωή γίνονται πράγματα που σε ανανεώνουν, έστω κι αν σε κάποιες περιπτώσεις χρειαστεί να δώσεις «μάχες» για να γίνει το δικό σου. Από την άλλη πλευρά όμως, οφείλεις να είσαι φειδωλός/η στα έξοδα και την κάλυψη των αναγκών σου, αφού τα πράγματα στον οικονομικό τομέα δεν είναι εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Επικοινωνιακά έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τις εντυπώσεις, «αλιεύοντας» συνάμα και πληροφορίες που θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Επιπλέον μπορεί να έχεις συναντήσεις ή επαφές με αξιοσημείωτους ανθρώπους, πρόσεξε όμως μήπως τελικά υποτιμήσεις την αξία και τις δυνατότητές σου κι επικεντρωθείς στις πιο… προβληματικές περιπτώσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Οι γνωριμίες σου θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις επιτυχώς κάθε αντιξοότητα στον οικονομικό τομέα αλλά και να ανοίξεις νέους δρόμους μέσα από μια συμφωνία. Ωστόσο τα όσα… ωραία γίνονται, δεν θα πρέπει να σε αποσπάσουν από εκείνα που πρέπει να κάνεις, ώστε να διασφαλίσεις σε ένα μίνιμουμ βαθμό την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και μάλλον οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι σε «παραλογισμούς» των άλλων, πολύ περισσότερο που συναισθηματικά δεν βρίσκεσαι σε καλή φάση κι ίσως πάρεις μια λάθος απόφαση πάνω σε μια «κακιά στιγμή». Παράλληλα βέβαια μπορεί να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Ενώ «έξω πάμε καλά» και μπορείς να υπολογίζεις σε βοήθειες αλλά και περισσότερες ευχάριστες στιγμές, το κλίμα «εντός», δηλαδή στο σπίτι σου δεν είναι και το καλύτερο, με συνέπεια να βασανίζεσαι και να στενοχωριέσαι για πράγματα που ίσως και να… μην έχεις την ευθύνη τους! Επιπλέον, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Πολλοί και πολλές ζητούν την συνδρομή σου «κλέβοντας» τον ελεύθερο χρόνο σου κι εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «αν πεινά κάποιος, δείξε του πώς να εξασφαλίζει την τροφή του». Επιπλέον υπάρχουν και οι ειδικοί. Αντίθετα αν… ξεγελαστείς και πάρεις επάνω σου τα προβλήματά τους, τότε θα σου «φορτωθούν», επιβαρύνοντας την ψυχολογία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Με αφορμή μια αντιδικία ή μια ένταση θα έχεις την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις με τους οικείους σου αλλά και να κάνεις κάποιες λειτουργικές αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο, αξιοποιώντας πράγματα που μέχρι σήμερα δεν είχαν βρει την θέση τους. Παράλληλα βέβαια, είναι σκόπιμο να περιορίσεις τα έξοδα και τις επενδυτικές βλέψεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Ενώ γύρω σου συμβαίνουν πράγματα που… δεν τα λες κι άσχημα, μέσα σου επικρατεί το «γκρίζο», με συνέπεια να μην χαίρεσαι την καθημερινότητά σου. Βάλε ένα «στοπ» λοιπόν στα άγχη και τις έγνοιες σου, αφού επηρεάζεις αρνητικά το αποτέλεσμα! Κι ίσως μια καλή ιδέα είναι να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, αφήνοντας πίσω σου τον «κακό» εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

 

gossip-tv.gr