Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη (18/04)

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις

 

Κριός

Το εορταστικό διάλειμμα έφτασε στο τέλος του και η πρώτη εργάσιμη είναι για σένα αρκετά φορτωμένη σε δραστηριότητες, υπάρχουν όμως αρκετά καλές συνθήκες για να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου. Επιπλέον, και τα οικονομικά σου παίρνουν την ανιούσα, ύστερα από την σωστή δικτύωσή σου ή μέσα από μια συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις τα θέματά σου, βρίσκοντας υποστηρικτές ή άτομα με τα οποία προκύπτουν αμοιβαία συμφέροντα, δεν αποκλείεται μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία «πρώτης γραμμής». Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να διαφημιστείς και γενικότερα να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα» κάτι που μπορεί να πιστοποιηθεί και με την «αλίευση» μιας πληροφορίας που έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα. Επιπλέον αναμένονται εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, όπου παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα» ο ισολογισμός σου θα καταλήξει θετικός με την βοήθεια κάποιων κρυφών εισοδημάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Η ημέρα έχει για σένα πολύ κοινωνικά χαρακτηριστικά και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα που κατέχουν θέσεις-κλειδιά ή γενικότερα πρόσωπα που έχουν την πρόθεση να σε βοηθήσουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια μια τρέχουσα συνεργασία σου μπορεί «να κάνει νερά» αλλά από ότι φαίνεται δεν θα υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε επαγγελματικά θέματα, όπου υπάρχουν όλες οι θετικές προδιαγραφές για να «τρέξεις» τα θέματά σου, έχοντας τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Ίσως μάλιστα μια συνεργασία να σου προσφέρει εναλλακτικές λύσεις που δεν είχες μέχρι σήμερα. Παράλληλα όμως μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια περαστική αδιαθεσία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Συναισθηματικές παλινδρομήσεις σε κάνουν να μην νιώθεις και τόσο σίγουρος για τα αισθήματα που τρέφουν οι άλλοι απέναντί σου, τελικά όμως θα «διασκεδάσεις» τις ανησυχίες σου, όταν πάρεις την αγκαλιά που ζητάς! Τα ακόμη καλύτερα όμως έχουν να κάνουν με την δυνατότητά σου να βρεις τους κατάλληλους αποδέκτες των ιδεών και του έργου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Το αναμφισβήτητο ταλέντο σου να φέρνεις κοντά τους ανθρώπους και να συνθέτεις τις αντιθέσεις μπορεί να πιστοποιηθεί με μια οικονομική συμφωνία, από την οποία θα πάρεις κι εσύ το… κάτι τι σου! Ανάλογα αποτελέσματα μπορεί να έχει οποιουδήποτε τύπου μεσολάβησή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Σε μια ημέρα που όλα… κινούνται και επικοινωνούν μεταξύ τους, έχεις κι εσύ να παίξεις έναν «κομβικό» ρόλο αλλά και να ωφεληθείς, αφού η επαφή σου με ένα «σημαίνον» πρόσωπο μπορεί να σου ανοίξει διάπλατα την πόρτα της επιτυχίας. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για την αναβίωση μιας πετυχημένης «συνταγής» του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Οι συνθήκες βελτιώνονται τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα, αφού παντού επικρατεί ένα κλίμα συνεννόησης. Αν μάλιστα ψάχνεις για δουλειά, είναι η… σωστή ημέρα για να υποβάλλεις το αίτημά σου ή να συνάψεις μια σύμβαση, ίσως μάλιστα να σε βοηθήσει σε αυτό κι ένα πρόσωπο που έχει τις «άκρες» του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Κι εκεί που όλοι/ες «τρέχουν» για να διεκπεραιώσουν επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις, ο δικός σου «καημός» φαίνεται να είναι κυρίως… συναισθηματικής φύσεως, αφού «καίγεσαι» για την εξέλιξη ενός προσωπικού θέματος. Μην ανησυχείς όμως αφού όλα θα τελειώσουν όπως τα θες, κι ας κάνεις τα… λαθάκια σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Παρά τον επικοινωνιακό χαρακτήρα της ημέρας, που μπορεί να συνδυαστεί με ενδιαφέρουσες συναντήσεις προσωπικού ή επαγγελματικού περιεχομένου, σίγουρα χρειάζεσαι και κάποιες στιγμές που θα είσαι «ενώπιος ενωπίω» με τον εαυτό σου.  Κατά τα άλλα αν σε απασχολεί ένα περιουσιακό ή οικογενειακό θέμα, όλα θα βρουν τον δρόμο τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Οι δουλειές που σε περιμένουν είναι αρκετές αλλά με την βοήθεια συναδέλφων και συνεργατών θα φτάσεις στο.. ποθητό αποτέλεσμα. Φαίνεται μάλιστα ότι θα υπάρξουν αρκετές διαβουλεύσεις και με «ισχυρούς» παράγοντες. Επιπλέον υπάρχει μια κινητικότητα στις φιλίες σου και μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που είναι «στα μέσα και στα έξω».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

 

gossip-tv.gr