Ιωάννα Μπέλλα: Νέο ξεκίνημα εκτός Ελλάδος για το μοντέλο

Μόνιμη κάτοικος Λος Άντζελες είναι πλέον η Ιωάννα Μπέλλα μετακόμισε πλέον μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Το τοπ μόντελ μίλησε στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών για την απόφασή της τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αυτό ήταν το όνειρό της από μικρή. «Όμως λόγω του κορωνοϊού αναγκάστηκα να μείνω Ντουμπάι και τώρα που τα πράγματα είναι ανοιχτά μπόρεσα και είμαι στο L.A.», αναφέρει η όμορφη Ιωάννα Μπέλλα .

Όσον αφορά τα προσωπικά της, η μελαχρινή καλλονή εξομολογείται πως «είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου. Και να σου πω την αλήθεια, είναι επιλογή μου, γιατί έχω αποφασίσει να κάνω focus στα επαγγελματικά, αφού θα ξεκινήσω και κάτι καινούργιο εκτός από το modelling και θέλω να βάλω όλη την ενέργειά μου εκεί».

Η Ιωάννα Μπέλλα, μάλιστα, δίνει και μια απάντηση σε όσους μιλούν για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει. «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν». Παράλληλα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά κάτι καινούργιο που ετοιμάζει. «Θα δημιουργήσω μια σειρά κοσμημάτων για γνωστή εταιρεία που εδρεύει στο Μονακό και θα κάνω την καμπάνια στο L.A. τον Οκτώβριο». Όσον αφορά το σενάριο για γάμο και οικογένεια, απαντά: «Δεν είμαι έτοιμη ακόμη, γιατί κάνω focus στη δουλειά μου. Όταν κάνω τη δική μου οικογένεια, θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου και να έχω ολοκληρωθεί επαγγελματικά όπως φαντάζομαι εγώ».

zappit.gr