Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χαμογελαστή η Αμφιλοχιώτισσα σε κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία (Video)

Σε κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία, για την βελτίωση των τραυμάτων της βρίσκεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που προσπαθεί και πάλι να κερδίσει τη ζωή της.

Τα χειρουργεία δεν έχουν τελειώσει ακόμη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και η ίδια κρατά τις ελπίδες της για ακόμα καλύτερη βελτίωση των τραυμάτων της.

Ειδικότερα, η Ιωάννα αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Γαλλία σε κέντρο αποκατάστασης με ιαματικά νερά, που βοηθούν την ανάπλαση του δέρματός της, όπως ενημέρωσε η ίδια με αναρτήσεις της στο Instagram.

«Είμαι στη Γαλλία και έχω έρθει για θεραπείες, οι οποίες είναι με ιαματικά νερά και κάνουν καλό στα εγκαύματα και γενικά σε όποιον έχει δερματοπάθεια», ανέφερε αρχικά σε βίντεο που ανέβασε.

Και πρόσθεσε: «Είναι σε ένα φανταστικό μέρος το οποίο είναι σε μία κοιλάδα. Είναι ησυχαστήριο… Πέρα από τις θεραπείες που γίνονται εδώ η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο γιατί βοηθάει το δέρμα, ηρεμείς. Είναι λίγο σαν απομόνωση, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου».

«Τις επόμενες ημέρες θα σας δώσω μια γεύση από τις θεραπείες που κάνω εδώ, θέλω να εξηγήσω μερικά πράγματα για όσους νομίζουν ότι μπορεί να τους βοηθήσουν. Επειδή ήρθα και πέρσι -και φέτος θα έρθω άλλη μία φορά- έχω δει βελτίωση και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ όσον αφορά το χρώμα των ουλών αλλά και την ελαστικότητα. Τα μοσχεύματα και οι ουλές είναι πολύ σκληρά και δεν με αφήνουν να κάνω εύκολα κινήσεις, όπως ο λαιμός μου», συμπλήρωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

newsbomb.gr