Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος: Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον χωρισμό

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σχολίασε τη σειρά που πρωταγωνιστεί ο πρώην σύντροφός της και αναφέρθηκε στα επόμενά της σχέδια

Ο τηλεοπτικός φακός εντόπισε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Βρετάνια.

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και για τη γνώμη της για τη νέα σειρά «Εκτός Υπηρεσίας», στην οποία πρωταγωνιστεί ο πρώην σύντροφός της, Πάνος Βλάχος. «Την έχω δει τη σειρά και ναι τον καμαρώνω. Ωστόσο, δεν έχει προκύψει κάτι τηλεοπτικά για να συνεργαστούμε», σχολίασε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε στη συνέχεια μία αποκάλυψη, αναφέροντας ότι σύμφωνα με δικές της πληροφορίες το ζευγάρι όχι μόνο δεν είναι πια μαζί αλλά ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του. «Έχω ακούσει ότι γυρνώντας από το Los Angeles, ενώ πήγαν μαζί και έκαναν κάποια βήματα, γύρισαν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τσακώθηκαν ή έγινε κάτι. Έχουν χωρίσει και μάλιστα την έχουν δει στον Κεραμεικό παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της, αν ισχύει. Σίγουρα δεν είναι με τον Πάνο Βλάχο. Ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση στο β’ μισό της σεζόν η ηθοποιός απαντά: «Όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο, να το συζητήσουμε παραπάνω. Για να μην έχουν γίνει κάποια πράγματα σημαίνει ότι δεν ήταν να γίνουν και δεν είναι και κάτι που επιδιώκω αυτή τη στιγμή».

zappit.gr