Κ.Ε.Δ.Ε.: Διαδυκτιακή Εκδήλωση για τη συνδρομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον εμβολιασμό

Εκδήλωση μέσω τηλεδιάσκεψης, για τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης για την ενίσχυση του εμβολιασμού στη χώρα μας

 Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και 11:30 π.μ., θα διοργανωθεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα, τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ενίσχυση του εμβολιασμού στη χώρα μας.

Τη διαδικτυακή εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας (ΠΕΔΔΕ), σε συνεργασία με Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και το Υπουργείο Υγείας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από τα συλλογικά της όργανα συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση του εμβολιαστικού κινήματος, με στόχο τη θωράκιση της υγείας των πολιτών των τοπικών μας κοινωνιών από τις συνέπειες του τέταρτου κύματος της πανδημίας και της μετάλλαξης του ιού. Οι Δήμαρχοι έχουν ήδη δώσει πρώτοι το καλό παράδειγμα με την προσωπική τους συμμετοχή στην εθνική προσπάθεια για αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

Σε αυτή την εκδήλωση, ιατροί και παιδίατροι, εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας, θα δώσουν επιστημονικές απαντήσεις στα ερωτήματα που θα τεθούν από τα στελέχη της αυτοδιοίκησης, τους γονείς και τους κηδεμόνες, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας. Επίσης ερωτήματα επί του θέματος μπορούν να διατυπώνονται γραπτώς όλες τις προηγούμενες ημέρες πριν την ημερίδα στο email: pedde@pedde.gr

Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης:
https://bit.ly/3HbGvOW

Παρακαλούμε η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση να ενημερώσουν τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας τους και αυτές με τη σειρά τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.