Κ.Κ.Ε.: Ομιλίες και Περιοδείες της Τομεακής Οργάνωσης Αιτωλ/νίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, οι ομιλίες και οι περιοδείες της Τομεακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε., τις προηγούμενες μέρες.

Στη Βόνιτσα μίλησε ο Νίκος Παπαναστάσης, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε.

Πριν τη συγκέντρωση περιόδευσε στα χωριά Μπαμπίνη, Αετός και Κατούνα. Στην περιοδεία συμμετείχε και αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε., με επικεφαλής το Νίκο Μωραΐτη, μέλος της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. και περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Νίκος Παπαναστάσης, συζήτησε με κατοίκους της περιοχής, για τα προβλήματα που βιώνουν. Βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι, ανέφεραν ότι το εισόδημά τους χτυπιέται για μια ακόμη χρονιά, όπως και των συνταξιούχων της περιοχής, με αρκετούς από αυτούς να τα βγάζουν πέρα με τις πενιχρές συντάξεις του Ο.Γ.Α.

Στη συζήτηση αναδείχτηκαν και αλλά προβλήματα, όπως της υγείας, με τις σοβαρές δυσκολίες στην περίθαλψη που υπάρχει στην περιοχή, ειδικά μέσα στις συνθήκες του κορονοϊού.

Ο Νίκος Παπαναστάσης ανέφερε τις πρωτοβουλίες που παίρνει το Κ.Κ.Ε. μέσα και έξω από τη Βουλή, καλώντας ταυτόχρονα τους κατοίκους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, μέσα από τους αγροτο-κτηνοτροφικούς και άλλους συλλόγους της περιοχής και να ασκήσουν πίεση, για να βρουν λύση τα οξυμένα προβλήματα.

Επίσης, στο Λουτρό Αμφιλοχίας και στην Τρύφο αντίστοιχα, μίλησε σε ο Νίκος Μωραΐτης.