Ο καιρός στο Αγρίνιο σήμερα (Μ. Σάββατο, 15/04)

Το Μεγάλο Σάββατο, 15 Απριλίου 2017 αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις που από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις και στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Το βράδυ της Ανάστασης ιδιαίτερα, δεν αναμένονται φαινόμενα, με εξαίρεση την κεντρική Μακεδονία, όπου υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία στις πεδινές ηπειρωτικές περιοχές και τα νησιά θα είναι μεταξύ 13 και 19 βαθμών, ενώ οι άνεμοι στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας δεν θα ξεπερνούν τα 3 μποφόρ. Στις νησιωτικές μόνο περιοχές, κυρίως του νοτίου Αιγαίου, οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 8 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19, και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 25.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στο κεντρικό και νότιο από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός και μόνο προς το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς. Ιδιαίτερα το βράδυ της Ανάστασης, ο καιρός αναμένεται σχεδόν αίθριος, με νότιους ανέμους που δεν θα ξεπερνούν τα 3 μποφόρ, και θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών στην περιοχή των 18 βαθμών.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές, κυρίως στα ορεινά του νομού. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς. Ιδιαίτερα το βράδυ της Ανάστασης αναμένονται νεφώσεις, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς βροχές, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα είναι στην περιοχή των 17 βαθμών.

meteo.gr