Καίτη Γκρέυ: Σε δύο στρατόπεδα έχουν χωριστεί οι συγγενείς της 99χρονης τραγουδίστριας

Ένας δικαστικός πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει με αφορμή την περιουσία που διατηρεί η Καίτη Γκρέυ, λίγο πριν η ίδια συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής.

Οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές είναι από τη μία ο πρωτότοκος γιος της τραγουδίστριας, Φίλιππος, και η οικογένειά του και από την άλλη η οικογένεια του εκλιπόντος γιου της, Βασίλη Ηλιάδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας «Espresso», η Καίτη Γκρέυ διαμένει σε σπίτι στη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες εστάλη δικαστικό έγγραφο από τον πρωτότοκο γιο της, Φίλιππο, ο οποίος διεκδικεί την εξ ολοκλήρου επιμέλεια της μητέρας του και τη μεταφορά της στο δικό του σπίτι, το οποίο βρίσκεται εκτός Αθηνών, έτσι ώστε να μεριμνά ο ίδιος για τη φροντίδα της.

Άμεση ήταν η αντίδραση από την Έφη Ηλιάδη (νύφη της και πρώην σύζυγος του αείμνηστου γιου της, Βασίλη) αλλά και από τα δύο εγγόνια της τραγουδίστριας, Αγγελική Ηλιάδη και Κώστα, οι οποίοι υπερασπίζονται την επιθυμία της 99χρονης ερμηνεύτριας να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι και τον θάνατό της.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της Εφημερίδας αναφέρει πως η Αγγελική Ηλιάδη έχει δώσει εντολή στη μητέρα της να πληρώνει εκείνη τα πάγια μηνιαία έξοδα της γιαγιάς της.

Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση για την Καίτη Γκρέυ, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της δικαστικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Ο γιος της έχει καταθέσει αίτημα για να πάρει τη δικαστική της συμπαράσταση, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η κυρία Γκρέυ. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι, είτε μπορεί να τη μετακινήσει από το σπίτι, το οποίο της ανήκει και η τελευταία της επιθυμία είναι να περάσει εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της, είτε να αναθέσει τη φύλαξή της σε κάποιον οίκο ευγηρία», αναφέρει ο κύριος Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι αυτό είναι κάτι που οι εντολείς του επιθυμούν να αποτρέψουν.

«Έχουμε υποβάλει αίτημα, ώστε να διοριστεί δικαστικός της συμπαραστάτης η νύφη της, Έφη, συνεπικουρούμενη από ομάδα καλλιτεχνών αλλά και συγγενών – ανάμεσά τους είναι και η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη», σημειώνει ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Κλείνοντας, ο Δικηγόρος της οικογένειας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο τα περιουσιακά στοιχεία της 99χρονης τραγουδίστριας να αποτελούν μοχλό πίεσης, ώστε να μην πραγματοποιηθεί η τελευταία της επιθυμία.

«Οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί πιθανό. Πράγματι υπάρχει το περιουσιακό στοιχείο της οικίας της, ένα διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο και κατοικεί. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να επικαλεστούμε πάνω σε αυτό αλλά στο πλαίσιο σκέψεων και υπόνοιας, πολλά μπορεί να σκεφτεί κανείς».

zappit.gr

 

Διαβάστε επίσης: Στο Νοσοκομείο με οξύ έμφραγμα η σύζυγος του Σπύρου Φωκά