Κάλεσμα του Εμπορ/κού Συλλόγου για οικονομική στήριξη στην Αθλητική Ένωση Ι.Π. Μεσολογγίου

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου προτρέπει τις επιχειρήσεις – μέλη του να προσφέρουν την οικονομική τους στήριξη στην Αθλητική Ένωση Ι.Π. Μεσολογγίου ενόψει της συμμετοχής της στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Ανδρών τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώνουμε ότι η Διοίκηση της Α.Ε.Μ. προσφέρει στις τοπικές επιχειρήσεις και στα καταστήματα της πόλης τη δυνατότητα να διαφημιστούν μέσω μεταλλικών πινακίδων, οι οποίες θα παραμείνουν αναρτημένες στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο νέο Πρωτάθλημα.

Οι πινακίδες προσφέρονται σε διαστάσεις 3μ. πλάτος επί 1μ. μήκος, με συνολικό κόστος 300 ευρώ ανά μονάδα. Στο κόστος περιλαμβάνονται τα έξοδα κατασκευής και τοποθέτησης στο Γήπεδο σε όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να στηρίξουν την ιστορική ομάδα της πόλης μας στη φετινή της προσπάθεια στη Γ’ Εθνική, καλούνται να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο της Α.Ε.Μ. Βασίλη Κατσαγάνη στο τηλέφωνο 6985-976684.

Από την πλευρά του ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου έχει ήδη προχωρήσει στην εξασφάλιση διαφημιστικής πινακίδας στο γήπεδο για την προώθηση του ηλεκτρονικού τουριστικού οδηγού visitmes.gr».

 

Διαβάστε επίσης: Super League K19 – Π.Α.Ε. Παναιτωλικός: Πρεμιέρα στις Σέρρες