Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου για συμμετοχή στην απεργία της 10ης Ιουνίου

Πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία στο Αγρίνιο συλλαλητήριο του Εργατικού  Κέντρου Αγρινίου ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα της Κυβέρνησης της  Ν.Δ.  

Ομιλητής ήταν ο Γ. Ντουντούμης, Πρόεδρος  του Σωματείου Ένωση Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας και Αντιπρόεδρος του Εργατικού   Κέντρου.

Στην ομιλία του κατήγγειλε την Κυβέρνηση για την επίθεση που κάνει στο ταξικό κίνημα (Π.Α.ΜΕ.) με αφορμή τα σημερινά γεγονότα στο Λιμάνι του Πειραιά.

Αναφέρθηκε στον υπονομευτικό ρόλο της ΓΣΕΕ και τη συμβολή της σαν κύριος συνεργάτης της  κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων για το πέρασμα του νομοσχεδίου έκτρωμα, και την φιτιλιά για την απεργία στις 10 Ιούνη αγνοώντας τις  αποφάσεις εργατικών κέντρων ομοσπονδιών και συνδικάτων  όπως και της ΑΔΕΔΥ για απεργία στις 3 Ιούνη.

Τέλος κάλεσε όλους τους φορείς ιδιωτικού και δημοσίου φορέα, μικρούς ΕΒΕ και μικρομεσαία αγροτιά να συμβάλουν με την δράση τους για την επιτυχία της απεργίας στις 10 Ιούνη, να δηλώσουν  ότι  αυτό το νομοσχέδιο δεν βελτιώνεται, δεν γιατρεύεται να αποσυρθεί  τώρα, η θέση του είναι στα σκουπίδια.  

Κάλεσε όλους τους εργαζόμενους κα τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να δώσουν μαζικό μαχητικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση.