Κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλ/νίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή  6 Μαΐου 2018, οι εκλογές για τις νέες γραμματείες στις Οργανώσεις της πόλης του Αγρινίου.

Υπήρξε αυξημένη -σε σχέση με πέρυσι- συμμετοχή των μελών μας στις απολογιστικές και εκλογικές διαδικασίες, πράγμα που αποδεικνύει την αυξημένη ετοιμότητα και διάθεση για προσφορά των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου.

Εν όψει και των επόμενων εκλογοαπολογιστικών συνελεύσεων στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού μας, η γραμματεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας απευθύνει κάλεσμα αυξημένης συμμετοχής και πολιτικής προσφοράς των μελών και στελεχών μας αντίστοιχη με τα πολιτικά στοιχήματα του 2018.

Η έξοδος από τα μνημόνια να συνοδευθεί με πάλη των μελών και των οργανώσεών μας μαζί με τους εργαζόμενους για επανάκτηση των δικαιωμάτων στην εργασία και τους μισθούς, για μείωση της ανεργίας, για επανάκτηση της κυριαρχίας στη χώρα μας με την κοινωνία όρθια, καθώς και για την υλοποίηση των δεσμεύσεων που ανέλαβε η κυβέρνηση στο πρόσφατο Περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο της Πάτρας, δεσμεύσεων που αφορούν την πόλη του Αγρινίου και την Αιτωλοακαρνανία.