Κάλεσμα του Σωματείου Ο.Α.Ε.Ε. Πρέβεζας στο Περιφερικό Συλλαλητήριο στα Γιάννενα

Το ΔΣ του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας μετά την πολύ μεγάλη πετυχημένη περιφερική σύσκεψη που έγινε χθες 30 Νοέμβρη στην Θεοφάνιο για την ενημέρωση των συνταξιούχων για τα αποτελέσματα των κινητοποιήσεων μας το προηγούμενο διάστημα και με ποιο τρόπο θα συνεχίσουμε την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, αποφασίστηκε να οργανωθεί μεγάλο περιφερικό συλλαλητήριο στα Γιάννενα 8 Δεκέμβρη στην κεντρική πλατεία με συμετοχη από Άρτα Πρέβεζα Ηγουμενίτσα Αγρίνιο Μεσολόγγι Ναύπακτο Αστακό Αμφιλοχία Λευκάδα Κέρκυρα.

Επίσης αποφασίσαμε σήμερα 1-12-22 τα σωματεία της δύναμης της ΣΕΑ να συμπαρασταθούν στις πόλεις τους στους απεργούς υγειονομικούς που υπερασπίζονται όχι την δουλειά τους αλλά το δικαίωμα του λαού να έχει δημόσια και δωρεάν υγεία.

Καλούμε τα μέλη μας όσα μπορούν να βρεθούν στην πύλη του νοσοκομείου Πρέβεζας σήμερα στης 11,30 π.μ. να στηρίξουμε το δημόσιο χαρακτήρα του νοσοκομείου που εμείς χτίσαμε τα προηγούμενα χρόνια, είναι δικό μας και δεν θα το χαρίσουμε σε κανένα.

Η πρεμούρα που έχει πιάσει την κυβέρνηση να επιβάλει τους ολιγάρχες της υγείας  μέσα στην περιουσία μας θα πρέπει να τους την κόψουμε.

Όλοι στην πύλη του νοσοκομείου 11.30 π.μ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ