Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Επιτέλους!

Αργήσαμε αλλά το είδαμε. Αναφέρομαι στη σύγκλιση της Συντονιστικής των Φορέων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας κατά της εκτροπής του Αχελώου ποταμού στη Θεσσαλία. (Δείτε ΕΔΩ)

Από μόνο του βέβαια αυτό μπορεί και να μην σήμαινε κάτι, αλλά μετά την ανακοίνωση που εκδόθηκε αμέσως μετά τη σύγκλιση της, είναι βέβαιο ότι θα ακουστεί επιτέλους και η φωνή της λογικής, κόντρα σ’ αυτόν τον επιμελώς κατασκευασμένο θόρυβο, που προκαλούν οι δηλώσεις των Θεσσαλών αυτοδιοικητικών και των Κυβερνητικών στελεχών, που επιχειρούν να ξαναφέρουν την «εκτροπή της λογικής» στο τραπέζι.

Να σταθούμε σε δυο σημαντικά σημεία της ανακοίνωσης:

α) «Οι διαδοχικές απορριπτικές αποφάσεις του ΣΤΕ κατά της εκτροπής, δεν αποτελούν ένα απλό νομικό εμπόδιο για τη συνέχιση της αλλά την πεμπτουσία της νομιμότητας και της συνταγματικής έκφρασης της πατρίδας μας».

β) «Και όλα αυτά όταν, στα ισχύοντα  σχέδια  διαχείρισης  των λεκανών απορροής υδάτων της  Δυτικής Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας, έχουν θεσμοθετηθεί αποτελεσματικές λύσεις προκειμένου η Θεσσαλία να αποκτήσει επάρκεια υδάτων αλλά και να αντιμετωπίσει τα έντονα καιρικά φαινόμενα όπως πλημμύρες κλπ.»

Άιντε να δούμε.


Γράφει και υπογράφει ο Εγκεφαλογράφος
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr