Καλό σου ταξίδι, Διονύση

Υπάρχουν άνθρωποι που η διαδρομή της ζωής τους είναι σύντομη, αλλά καταφέρνουν να αφήσουν έντονα το αποτύπωμα της παρουσία τους στους χώρους που έζησαν, ονειρεύτηκαν και μέτρησαν τις καθημερινές τους στιγμές. Ένας από αυτούς και ο Διονύσης Μαμασούλας (OKSO 81), ο οποίος άφησε έντονο το αποτύπωμά του πάνω σε τούτους τους τοίχους.

Δεν υπάρχει Αγρινιώτης που να μην έμεινε για λίγο, εκεί στον στενό πεζόδρομο της Θέμιδος, για να θαυμάσει αυτό το καταπληκτικό πορτρέτο της Τζένης Βάνου, δίπλα στον τοίχο, του πιο ιστορικού πλέον ουζερί της πόλης του Αγρινίου ή να μην νοσταλγήσει ένα άλλο Αγρίνιο μπροστά στις ασπρόμαυρες μνήμες του γκράφιτι πάνω στις μάντρες του σκεπασμένου κεντρικού ρέματος της πόλης, που μετατράπηκε σε έναν λειτουργικό δρόμο ήπιας κυκλοφορίας.

Ο Διονύσης ήταν ένα δημιουργός των δρόμων. Ένας νέος άνθρωπος που με την τέχνη και την τεχνική του κατάφερε να στήσει με τον χρωστήρα της καρδιάς του μέσα σε ένα σύγχρονο Αγρίνιο που ψάχνει ακόμα να βρει το δικό του σύγχρονο αφήγημα τη μνήμη της πόλης και τις αγάπες των ανθρώπων της.

Θα είναι πάντα μαζί μας, γιατί οι δημιουργίες του θα αναπνέουν δίπλα μας και θα μας συντροφεύουν στη μικρή ή μεγάλη μας βόλτα μέσα στην πόλη.

Βρήκες τον τρόπο Διονύση να αφήσεις ζωηρό το δικό σου αποτύπωμα μέσα στη ψυχή όλων μας. Καλό ταξίδι, αλλά να ξέρεις ότι θα είσαι πάντα εδώ.

 

 

 

 


«Agrinio 365» Media Group | Γράφει και υπογράφει ο Εγκεφαλογράφος