Ο Σ. Καμμένος στον Antenna Star: «Το Αγρίνιο συνεχίζει να μετράει ήττες» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή του Γιάννη Μπίτα «Στις Έντεκα» που μεταδίδεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 11:00 έως τις 12:00, φιλοξενήθηκε ο κ. Σταύρος Καμμένος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».

Αρχικά αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Αγρινίου, τονίζοντας ότι αυτά τα προβλήματα είναι μια κατάσταση που διατηρείται πολύ καιρό. Σαν παράταξη τίθενται υπέρ του εμβολιασμού, όχι όμως υπέρ της υποχρεωτικότητας και με τις αναστολές εργασίας ακυρώνεται η σωστά παρεχόμενη υγεία. Τόνισε ότι έκαναν αναφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο για το ζήτημα της Δημόσιας Υγείας και είχαν προχωρήσει σε καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Αγρινίου.

Όσον αφορά τα Πανεπιστημιακά Τμήματα στο Αγρίνιο μίλησε για μια «αδικία» που υφίσταται η πόλη και συνεχίζει να «μετράει ήττες», με τις μεταφορές και συγχωνεύσεις των σχολών. Σαν λύση πρότεινε συνεργασία των φορέων και συζήτηση για το τι μπορεί να αποτελέσει λύση. Η πρόταση για τη μία ή την άλλη Σχολή δεν είναι εφικτή χωρίς την κατάλληλη επεξεργασία και χρειάζεται σοβαρότητα. Στη συνέχεια, χαρακτήρισε ως διαχρονικό πρόβλημα τη λειτουργία του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο θεωρώντας ότι αντιμετωπίστηκαν πρόχειρα οι οποιαδήποτε προτάσεις για καλύτερη τύχη των τμημάτων.

Όσον αφορά το ζήτημα του Αχελώου επεσήμανε το πρόβλημα της υδροδότησης. Όταν αγνοείται ένα πρόβλημα, είναι κακό προς την πόλη. Όλο και περισσότερα προβλήματα αντιμετωπίζει η πόλη στην καθημερινότητά της και ότι η επισήμανση των προβλημάτων δεν δείχνει αντιπολιτευτικό λόγο, αλλά κακή διαχείριση.